Hava Durumu

:

:

:

TARSUS&MERSİN ROTARY, MERSİN'DE BULUŞTU

16 Eylül 2014 Salı 13:03

Tarsus ve Mersin Lamos Rotary Kulübü ortak etkinlik düzenledi.

TARSUS&MERSİN ROTARY, MERSİN'DE BULUŞTU

Dr. Özay Ercan, “Estetikte son  trendler” konulu konferans verdi

Mersin Lamos Rotary Kulübü ile Tarsus Rotary Kulübünün birlikte düzenlediği etkinlikte konuşan medikal estetisyen hekim Dr. Özay Ercan, “Estetikte son trendler” konusunda konferans verdi.

Lamos Rotary Kulübü Başkanı Tarkan Kandır, Tarsus Rotary Kulübü ile birlikte düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları projelerle topluma karşılıksız hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Tarkan Kandır, Yönetim Kurulu üyesi ve üye arkadaşlarının destekleriyle Lamos Rotary Kulübü olarak hizmet için çalıştıklarını belirterek, “Başta sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler olmak üzere yaşadığımız bölgeye ve insanlığa karşı sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirebilmek için birbirinden değerli projelerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Şirin Yılmaz ise konuşmasında,  insanlığa karşılıksız hizmet amacıyla faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdür düklerini belirterek, yaz aylarında dahi çalışmalarına aralık vermeden devam ettiklerini ifade etti.

Lamos Rotary Kulübü Başkanı Tarkan Kandır ve Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Şirin Yılmaz, uzun dönem öğrenci mübadelesi kapsamında Arjantin’den gelen ve Mersin Mahmut Aslan Anadolu Lisesi’nde okuyan Nahir Vera ile Brezilya’dan gelen ve Mersin Bahçeşehir kolejinde okuyan  Summel Sunces Sacomen  ile bayrak değişimi etkinliği gerçekleştirdi.

Medical estetisyen hekim Dr. Özay Ercan ise popüler estetik konusu adı altında “Estetikte son trendler” konusunda konferans verdi.

Estetik cerrahi dünyasından her geçen gün yeni ve güzel haberin geldiğini belirten Özay Ercan, artık operasyonların daha kolay ve acısız, iyileşme sürelerinin çok kısa, sonuçlarının ise son derece doğal ve olumlu olduğunu belirterek, saç ekimi, botoks, yüz gerdirme, yüz estetiği,  burun, kulak ve kaş estetiği, göğüs ve kalça küçültme ve büyütme konularında tıptaki son gelişmeler hakkında bilgileri aktardı.

Birkaç yıl öncesine kadar, cerrahi yaklaşımın organın tamamına yakın değiştirilmesi ile estetik bir görünüme ulaşmak iken, artık orijinal anatomik yapının korunarak, daha doğal ve kalıcı sonuçların elde edilmesi için çaba sarf edildiğini vurgulayan Özay Ercan, “Artık amaç kişi için yeni bir yüz yaratmak değil, gençlik döneminde sahip olunan yüze yakın bir yüz yapmak. Yüz gençleştirme denilince akla, oldukça zahmetli ve ağır işlemler süreci ve ameliyatlar gelirdi. Yine teknolojik gelişmeler ile artık aynı sonuçlar çok daha konforlu olarak ve sosyal hayattan uzaklaşmaya gerek olmadan elde edilebiliyor. Eskiden sadece cerrahi operasyon sonrası sarkmalar giderilebilirken, uygun lazerler bilinçli olarak kullanıldığında, cilt kalitesi de arttırılabiliyor; kırışıklıklar, güneş ve yaşlılık lekeleri de yok edilebiliyor” dedi.

Özay Ercan, estetiğe olan ilginin her geçen gün arttığını, kadınların yanı sıra erkeklerin de rağbet ettiğini, estetik operasyonların sanıldığı gibi pahalı olmadığını sözlerine ekledi.

Konferansın ardından Lamos Rotary Kulübü Başkanı Tarkan Kandır ve Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Şirin Yılmaz, Dr. Özay Ercan'a şükran ve teşekkür plaketi sundu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.