Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Mehmetçik Parkındaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

06 Mayıs 2022 Cuma 16:28

SONMANŞET.COM- Mersin'in Tarsus ilçesinde oturdukları parkta çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra cinayetle sonuçlanan kavganın zanlısı tutuklandı.

Tarsus Mehmetçik Parkındaki Cinayetin Zanlısı Tutuklandı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin’in Tarsus ilçesinde oturdukları parkta çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra cinayetle sonuçlanan kavganın zanlısı tutuklandı.

Öğretmenler mahallesi Rasim Dokur Bulvarı üzerinde bulunan Mehmetçik Parkında 2 gün önce oturdukları bankta aralarında çıkan kavga sonucu üzerindeki bıçakla Serkan Aburşu'yu (18) bıçaklayarak öldüren P.M. (17) Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ekibi tarafından  adliyeye sevk edildi.

Zanlı P.M. sevk edildiği adliyede Savcılığın tutuklama istemiyle gönderildiği mahkemede tutuklanarak ceza evine konuldu.

Bıçaklanarak ağır bir şekilde yaralanan Serkan Abarşu kaldırıldığı özel bir hastanede tüm tıbbi müdahaleye rağmen, kurtarılamayarak hayatını kaybettikten sonra şehir mezarlığında toprağa verildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.