Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Yine Avrupa Yolunda

03 Mart 2018 Cumartesi 23:21

SONMANŞET.COM- Tarsus ‘un en çok Avrupa Birliği projesi yapan okulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 2018 senesinde de yine Avrupa Yolunda.

Tarsus Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu Yine Avrupa Yolunda

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET GAZETESİ- Tarsus ‘un en çok Avrupa Birliği projesi yapan okulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 2018 senesinde de yine Avrupa Yolunda.

2011 senesinde Comenius projesiyle Avrupa projelerinde yer almaya başlayan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 2013 yılında Erasmus+ KA209 projesinde ve 2015 senesinde de KA101 projesi gerçekleştirdiğini belirten okul Müdürü İsmail Bahadır Çetin, “2015 yılında gerçekleştirdiği ‘’ Devamsızlıkların Azaltılmasında Yenilikçi Dış Mekan Kullanımı’’ adlı projesiyle Türkiye’deki en iyi proje uygulamalarından biri seçilen okulumuzda kısa film çekilip çekilen film Ankara’da yapılan kapanış toplantısında örnek olarak tüm katılımcılara gösterilmiş ve Ulusal Ajans’ın sitesinde iyi örnekler bölümünde yayınlanmıştır.” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü İsmail Bahadır Çetin, “2017-2019 yılları arasında devam edecek olan ‘’ United Colours Of Creativity For Learners’ Future’’ adlı projemizin de ilk hareketliliğimizi  5-11 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. AB projelerinde yer almak hem eğitimcilerin, hem de okul ortamının gelişmesine katkı sağladığını düşündüklerini ifade eden Mehmet Akif Ersoy  Orta Okulu Müdürü İsmail Bahadır Çetin, “Okulumuzun Avrupa yolunda gelişmesi ve eğitim kalitesinin arttırılabilmesinin hem ulusal hem de uluslararası boyuttaki projelere katılarak mümkün olacağını düşünüyoruz.’’ diyerek bulunduğu kurumun gelişime açık olduğunu gösterdi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.