Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Kaymakamlığında Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı

11 Ağustos 2019 Pazar 15:10

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlık makamında Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma programı düzenlendi

Tarsus Kaymakamlığında Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamlık makamında Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Emniyet Müdürü Halis Ünal, daire amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, “Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır. Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde; engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Sağlık, mutluluk huzur ve esenlik içinde güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle; her kademede görevli mesai arkadaşlarımın, şehit ve gazi aileleri ile Tarsus Halkının Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize İslam alemine bütün insanlığa barış huzur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve diğer protokol üyeleri daha sonra Devlet Hastanesi ve Huzurevi’ni ziyaret ederek, hasta ve yakınları ile huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.