Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Kaymakamı Otcu, TÜED’i ziyaret etti

30 Haziran 2021 Çarşamba 23:50

SONMANŞET.COM- Tarsus ilçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Emekliler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren Emekliler Derneği Tarsus şubesini ziyaret ederek yöneticilerle görüştü.

Tarsus Kaymakamı Otcu, TÜED’i ziyaret etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus ilçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Emekliler Günü nedeniyle ilçede faaliyet gösteren Emekliler Derneği Tarsus şubesini ziyaret ederek yöneticilerle görüştü.

Kaymakam Otcu, Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz’ın kent dışında şube genel kurullarında olması nedeniyle, Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek 30 Haziran Emekliler Günü’nü kutladı.

Her iki derneğin başkan ve yöneticileri Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 30 Haziran 1927 tarihinde Müdafaa-i Milliye Vekâlet Celilesi’ne vermiş olduğu emeklilik dilekçesi ile sivil hayata geçişinin yıldönümüne de denk gelen bu gün, biz emekliler için çok önemli bir gündür” dediler.

Emekliler Derneği Yöneticileri, “Atatürk’ün mazide muktedirken bütün kuvveti ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur, şeklindeki anlamlı sözü bize 30 Haziran Emekliler Günü’nde çok büyük dersler vermektedir” diye konuştular.

Kaymakam Otcu ise, emeklilerin yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Yaşamın her alanında bu birikimlerinden yararlanmamız gerekiyor. Tarsus’umuzda her iki derneğe kayıtlı toplam 28 bin dolayında emekli bulunduğunu öğrendim. Allah tüm emeklilerimize sağlık, sıhhat, afiyet versin. Huzurlu, sağlıklı, güvenli ve rahat bir yaşam emeklilerimizin hakkıdır. Yıllarını insana ve topluma hizmetle geçiren emeklilerimizin, emekliler gününü saygıyla kutlarım” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.