Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Huzurevi’nde

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:32

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Cumhuriyetin 96.'ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılar ile görüştü.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Huzurevi’nde

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Cumhuriyetin 96.’ncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılar ile görüştü.

Beraberinde Tarsus Belediye Başkanı ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen olduğu halde, Huzurevine gelerek, sakinlerinin hatırını soran ve Cumhuriyetin 96.’ncı yıl pastasını huzurevi sakinleriyle birlikte kesen Kaymakam Otcu, herkese karanfil dağıttı.

Yaşlılar için, “Sizler Cumhuriyetimiz ve bizler için ulu çınarlarsınız. Sizler bizim en değerli varlıklarımızdansınız. Cumhuriyetimiz 20.’nci yüzyılın en muhteşem olaylarından biridir. Çünkü bizi bu muhteşem olaya taşıyan süreçte tam bağımsızlık için, eşitlik için, uygarlık için ve millet için adanmış, feda edilmiş, hayatlar ve idealler vardır. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet, kalkınmanın, çağdaşlaşmanın, hukuk devleti ilkelerini tesis etmenin ve kayıtsız şartsız halk egemenliğinin hayat bulduğu tek rejimdir. Cumhuriyet, demokrasiyi yeşerten, geliştiren en iyi sistemdir. Kişinin hak ve özgürlükleri bu sistem içinde güvenceye alınabilir. Cumhuriyet, akla, bilime, toplum ihtiyaçlarını gidermeye en uygun devlet biçimidir. Cumhuriyet ahlaki fazilete dayanan bir idaredir. Ulu Önder’in deyişiyle Cumhuriyet fazilettir.” dedi.

Huzurevi Müdürü Duygu Nur Özdağ’dan bilgi alan Kaymakam Otcu, 50 personel ile 59 yaşlının barındırıldığı Tarsus Huzurevi’nde yaşlıların en iyi şekilde barındırılmaları için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Daha sonra Cumhuriyet’in 96.’ncı yıldönümü pastasını huzurevi sakinleriyle birlikte kesti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.