Hava Durumu

:

:

:

Tarsus İyi Parti Kızılaya Kan Verdi

31 Ocak 2018 Çarşamba 15:30

SONMANŞET.COM- Yİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de yürütülen harekata destek vermek için kan bağışında bulundu.

Tarsus İyi Parti Kızılaya Kan Verdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de yürütülen harekata destek vermek için kan bağışında bulundu.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Mustafa Tekin Çelik, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle birlikte Yarenlik Alanı'nda kurulan kan bağışı standına gelerek Mehmetçikler için kan bağışı kampanyasına destek verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Afrin’de can verenlere kan vermek boynumuzun borcudur” sözünü yerde bırakmamak için Tarsus İlçe Teşkilatı olarak bu kampanyaya destek vermek istediklerini belirten Mustafa Tekin Çelik “Biz, İlçe Teşkilatı olarak arkadaşlarımızla beraber grup kararı aldık. Dedik ki sayın Genel Başkanımız madem ki böyle bir sa+vunma geliştirdi, bizlerde buna birlikte uyalım, birlikte gidelim kan verelim istedik. Akşam saatlerinde partimizin Facebook sayfasında, WhatsApp’ta bunu paylaştık. Birçok arkadaşımız bu çağrımıza kulak vererek bugün burada bir aradayız. Ancak şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, kendim By-Pass olduğum için kan bağışında bulunamadım. Böyle durumu düşünmüyorduk, ama işin kuralı buymuş. Fakat şu anda diğer arkadaşlarımız kan bağışlarını yapıyorlar” dedi.

Kan vermenin sadece bu özel günlere ait olmadığı, her sağlıklı insanın mutlaka kan vermesi gerektiğinin altını çizen İlçe Başkanı Çelik “Çünkü kan verme işi çok önemli. Zaman zaman insan hayatı için kan lazım olmakta ve ‘acil kan aranıyor’ ilanlarını hem televizyonlarda hem radyolarda hem de gazetelerde sıkça görüyoruz. Kan vermek bu özel günlerde daha çok önemli ama kan bağışı yapmak ayrı bir öneme sahip. Bugün burada bizler Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in çağrısına uyduğumuz için ayrıca mutluyuz” ifadesini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Çelik, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerken,  yaralı askerlerimize de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kan bağışı kampanyasına katılan yöneticiler ve partililer ise, Türkiye’yi tehdit eden her duruma karşı Türkiye Cumhuriyeti’nin kendisini korumasının son derece yerinde bir karar olduğunu belirtiler ve orada canını ortaya koyan askerlerimiz için hiç olmazsa kan yardımında bulunarak onlara destek olduklarını dile getirdiler.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.