Hava Durumu

:

:

:

Tarsus İdmanyurdu'nda Şahin Kırbıyık Dönemi Başladı

09 Mart 2021 Salı 20:34

SONMANŞET.COM- Tarsus İdman yurdu genel kurulunda Harun Şahin Kırbıyık kulüp başkanlığına seçilirken, Yönetim kurulu Ziya Kenger, Yasin Güney, Mehmet Habib Ekmekçi, Salih Erdoğan, Bilal Soydan, Aydın Bolat, Kasım Özyamanoğlu, Ramazan Alıcı, Özer Alp, Övünç Özkan, Nedim Delibaş, Cumali Kırbıyık, Ayhan Bayram, Hüseyin Yemliha Şahin, Denetim kuruluna ise Fatih Kaya, Muttalip Bobuşoğlu ve Banu Levent seçildi.

Tarsus İdmanyurdu'nda Şahin Kırbıyık Dönemi Başladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Misli.com 2'nci Lig kırmızı grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu'nun Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı sonunda başkanlığa Harun Şahin Kırbıyık getirildi. Böylece Tarsus İdmanyurdu'nda Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık dönemi başlamış oldu.

Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'ndaki genel kurulda Divan başkanlığını Cumali Yağcı, katipliklerini ise Salih Erdoğan ve Zafer Yıldırım yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunup, ibraz edilmesinin ardından tek listeyle seçimlere gidildi.

546 üyeden 74 üyenin katılımıyla yapılan Tarsus İdman yurdu genel kurulunda Harun Şahin Kırbıyık kulüp başkanlığına seçilirken, Yönetim kurulu Ziya Kenger, Yasin Güney, Mehmet Habib Ekmekçi, Salih Erdoğan, Bilal Soydan, Aydın Bolat, Kasım Özyamanoğlu, Ramazan Alıcı, Özer Alp, Övünç Özkan, Nedim Delibaş, Cumali Kırbıyık, Ayhan Bayram, Hüseyin Yemliha Şahin, Denetim kuruluna ise Fatih Kaya, Muttalip Bobuşoğlu ve Banu Levent seçildi.

Başkanlık görevine seçilen Harun Şahin Kırbıyık, Cumhuriyetle yaşıt olan Tarsus İdman Yurdu layık olduğu en iyi yere getireceklerini sözünü verdi.

Kırbıyık, konuşmasında projelerini anlatarak, "Büyük Tarsus yürüyüşünü başlatıyoruz. Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız. Futbol endüstrisinin bir ülkeye ve kente ne denli büyük katkılar sağladığını biliyoruz. Amatör bir ruh ve profesyonel yaklaşımlarla Tarsus İdmanyurdu'muzu layık olduğu yerlere taşıyacağız. Tarsus İdmanyurdu alt yapısından ve kuracağımız Tarsus İdmanyurdu Akademisinden yıldız futbolcular yetiştireceğiz. Hayırlı olsun" dedi.

-Haluk Bozdoğan kongreye telefonla katıldı

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise telefonla katıldığı genel kurulda yeni seçilen başkan ve yönetim kurulunu kutlayarak, her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

-Listeye eski yönetimden kimseyi almadı

Tarsus İdmanyurdu’nun olağanüstü genel kurul toplantısında dikkat çeken konulardan birisi eski Başkan Servet Serhat Dövenci’nin sağlık nedenlerinden dolayı salona gelmemesi oldu.

Dövenci’nin yönetim kurulundan sadece 2. Başkan Hakan Canan Can ve Önder Erdoğan salonda bulunurken, yeni Başkan Harun Şahin Kırbıyık daha önceden açıkladığı gibi eski yönetimden kimseyi listesine almadı.

Ancak Yönetim Kurulu yedek listesi ise Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yakın isimlerden oluşuyordu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.