Hava Durumu

:

:

:

Tarsus İdmanyurdu, Ergün Penbe ile yollarını ayırdı

27 Eylül 2021 Pazartesi 20:33

SONMANŞET.COM- Sezona şampiyonluk parolasıyla başlanmasına rağmen arzu edilen sonuçların alınamamasından ve son olarak dün Isparta deplasmanından da mağlubiyetle alınmasından dolayı, Tarsus İdmanyurdu yönetim kurulu, teknik direktör değişikliği konusunda düğmeye bastı.

Tarsus İdmanyurdu, Ergün Penbe ile yollarını ayırdı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus İdmanyurdu yönetim kurulu, Teknik Direktör Ergün Penbe ile yollarını ayırdı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlanmasına rağmen arzu edilen sonuçların alınamamasından ve son olarak dün Isparta deplasmanından da mağlubiyetle alınmasından dolayı, Tarsus İdmanyurdu yönetim kurulu, teknik direktör değişikliği konusunda düğmeye bastı.

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Tarsus İdman Yurdu'muza 2 sezon hizmet  eden ve 2021/2022 sezonu için yeniden anlaşma sağladığımız teknik direktörümüz Ergün Penbe'nin görevine yönetim kurulu üyelerinin kararıyla son verilmiştir. Ergün Penbe'ye bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diler kulübümüze bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz”.

-Yeni Teknik Direktör 2 Güne Geliyor

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, yollarını ayırdıkları Ergün Penbe'nin yerine çok tanınmış başarılı bir Teknik Direktör ile görüşmeyi sürdürdüklerini ve perşembe gününe kadar bu önemli sorunu çözeceklerini söyledi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.