Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Gökkuşağı Kreş Yönetiminden Anlamlı Ziyaretler

08 Eylül 2018 Cumartesi 15:05

SONMANŞET.COM- TARSUS'ta geçtiğimiz günlerde resmi açılışını yaparak faaliyete geçen Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticileri, saha çalışmasıyla resmi ve özel kurumların yetkililerini ziyaret ederek,kendi kurumlarının tanıtımını etkin bir şekilde sürdürüyor.

Tarsus Gökkuşağı Kreş Yönetiminden Anlamlı Ziyaretler

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta geçtiğimiz günlerde resmi açılışını yaparak faaliyete geçen Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticileri, saha çalışmasıyla resmi ve özel kurumların yetkililerini ziyaret ederek,kendi kurumlarının tanıtımını etkin bir şekilde sürdürüyor.

Son olarak Tarsus Özel Ömer Sayar Hastanesi ve Tarsus Kampüs Cezaevi Müdür ve yöneticilerini ziyaret eden ziyaret eden Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticileri yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi veriyorlar.

DR. SEYİTHAN YALINKILINÇ’LA BİR ARAYA GELDİLER

Tarsus Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yöneticilerinden koordinatörü Hatice Kara ve kurum müdürü Tuğba Semiha Akkuş, Tarsus Ömer Sayar Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Seyithan Yalınkılınç’la bir araya geldi.

Koordinatörü Hatice Kara, “Tarsus’ta okul öncesinde yapılabilecek yenilikler yolunda ilerlerken işi birde çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanının gözünden bakmak istedik.

Her defasında farklı yenilikçi ve çağdaş eğitim ilkesi ile yola koyulan Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi Uzman Dr Seyithan Yalınkılınç’tan çocuk gelişimine dair önemli yeniliklere yön verecek verimli bir görüşme sağlandı” dedi.

CEZAEVİ MÜDÜRÜNE ZİYARET

Tarsus Kampus Cezaevi Müdürü Muzaffer Avcı’yı ziyaret eden kurum sahibi Ali Altunkeser ve diğer yetkililer, verdikleri hizmetlerle ilgili olarak bilgi sunumunda bulundular.

Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı İsmet Çetinkaya’nın eşlik ettiği ziyaret, samimi bir ortamda geçti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.