Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Gökkuşağı Kreş Yarın Açılıyor

30 Ağustos 2018 Perşembe 10:45

SONMANŞET.COM- Tarsus'un Genç ve Saygın Girişimcilerinden Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve sahibi Ali Altunkeser'in sahibi olduğu Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi 31 Ağustos 2018 Cuma günü düzenlenen etkinlikle Tarsus halkının hizmetine giriyor.

Tarsus Gökkuşağı Kreş Yarın Açılıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un Genç ve Saygın Girişimcilerinden Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu ve sahibi Ali Altunkeser’in sahibi olduğu Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi 31 Ağustos 2018 Cuma günü düzenlenen etkinlikle Tarsus halkının hizmetine giriyor.

Farklı bir eğitim anlayışı ve sosyal-kültürel aktiviteleriyle diğer kreş ve gündüz bakımevlerinden son derece farklı bir konseptle dizayn edilen Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi kısa sürede Tarsus’ta seçkin ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Velilerin Kreş ve Gündüz Bakımevi denildiğinde akla ilk gelen Kreş ve Gündüz Bakımevi olma özelliğiyle kısa sürede takdir gören Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin Müdürlüğünü Tuğba Akkuş ve Koordinatörlüğünü ise Hatice Kara yapıyor.

Okul kurucusu Ali Altunkeser, okul müdürü Tuğba Akkuş ve Koordinatör Hatice Kara, “Sevgi dolu bir yaklaşımla, okul-veli-öğrenci birlikteliği ve işbirliğiyle şehrimizde ve bölgemizde çok farklı bir konseptte Kreş ve Gündüz Bakımevi hazırlamanın manevi gururunu yaşıyoruz. Anneleri her fırsatta Kreşimize bekliyoruz. Kaliteli eğitimin yanında güven ve sağlıklı iletişim, son derece deneyimli ve güler yüzlü öğretmenlerimizle en iyi hizmeti veriyoruz.” Dediler.

Anne ve babaların çocuklarını güvenle gönderebilecekleri şeffaf, 10’ar kişilik sınıflar, uyku odaları, öğrencilerin akşama kadar eğitim, öğrenme tekniğinin yanı sıra, bale, zumba, spor, drama, tiyatro odaları ve tüm sınıflarda müzik sisteminin bulunduğu Gökkuşağı Kreş’te öncelikli hedeflerinin ciddi bir kurum olmak olduğunu belirten yöneticiler, “Velilerin Çocuklarını Gökkuşağı Gündüz Bakım Evi İle Tanıştırmaları İçin Size Bir Kaç Güzel Neden: İyisi Değil, En İyisi Olsun.. O zaman Gökkuşağı Olsun... Çocukta zeka gelişiminin yüzde 70’lik kısmı 7 yaşına kadar tamamlanır ve öğrenme becerisi okul öncesi dönemindeki yaşlarda gelişiyor. Çocuğun grup etkinliklerine katılması, ilişki kurmayı öğrenmesi ve sosyalleşmesi gibi olgular bu dönemde gelişir. Okul öncesi dönemde önüne geçilmeyen sorunlar, çocuğun tüm yaşamını olumsuz etkileyebilir. Çocuk, anaokulunda edindiği arkadaşlar ile farklı kültür ve aileden gelen çocuklar ile iletişim kurmayı öğrenir. Farklılıklara saygı duymayı benimser. Anaokulunda ilköğrenime hazırlanan çocuk, okulda daha başarılı olur.” diye konuştular.

Tarsus Gökkuşağı Kreş’in telefon numaraları ise şöyle: 0 324 6262324- 0542 7491882

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.