Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Galericiler Derneğinde Hasan Aküzüm Dönemi Başladı

26 Nisan 2021 Pazartesi 20:36

SONMANŞET.COM- Tarsus'un saygın Oto galericilerinden ve uzun yıllardır AK Parti Tarsus ilçe teşkilatlarında yöneticilik yapmakta olan iş insanı Hasan Aküzüm, Tarsus Oto Galericiler Derneği Başkanı oldu.

Tarsus Galericiler Derneğinde Hasan Aküzüm Dönemi Başladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un saygın Oto galericilerinden ve uzun yıllardır AK Parti Tarsus ilçe teşkilatlarında yöneticilik yapmakta olan iş insanı Hasan Aküzüm, Tarsus Oto Galericiler Derneği Başkanı oldu.

Babası merhum Ali Aküzüm’ün uzun yıllar başkanlığını yaptığı Tarsus Oto Galericileri Derneği Başkanlığını genel kurul toplantısında Ali Şahin’den devralan Hasan Aküzüm’ün Yönetim Kurulunda Nevzat Çiçekçi, Ali Özdemir, Sercan Sağır ve Tunahan Bebek yer aldı.

Galericiler Derneği Başkanlığına seçilen Hasan Aküzüm, “Galerici arkadaşlarımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederim. Yönetim Kurulumuz ve üyelerimizle birlikte el ele vererek Derneğimizi daha iyi yerlere getirebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Galericiler Derneği Başkanı olduktan sonra eş, dost ve yakınlarının tebrik için ziyaretine geldiği Başkan Hasan Aküzüm’ü ziyaret edenler arasında AK Parti Başkan yardımcılarından, iş insanı müteahhit Hacı Enver Ateş ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Dursun Güler de yer aldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.