SELAHATTİN ÖZBOZKURT
SONMANŞET.COM- TARSUS FİNAL Okulları Bursluluk Sınavı, 15-16 Şubat tarihlerinde, tüm Final Okulları'nda olduğu gibi eşzamanlı olarak Tarsus’ta da yoğun bir katılımla yapıldı.
Tarsus FİNAL okuluna bursluluk sınavı 2 gün sürerken, başta okul yöneticileri olmak üzere tüm Final Ailesi gelen misafirleri karşıladı.
Tarsus Final Okulları kurucusu genç iş adamı Tamer Güner,”Eğitim konusunda en güvenilir isim olmanın da verdiği sorumluluk ile bu sınavı velilerin de yoğun talebi ile yeniden hayata geçirdik. Bursluluk sınavına 1800 başvuru oldu, 1600 katılım ile sınavları gerçekleştirdik. Bu katılımın bu kadar yoğun olması beklediğimiz bir durumdu. Bu yüzden bütün hazırlıklar "Final" titizliğinde yapıldı" dedi.
Tamer Güner, “Bin 600 öğrenci ve bir o kadar veliyi ağırladığımız okulumuzda amacımız geleceğimizi şekillendirecek olan başarılı, çalışkan öğrencileri destekleyerek katkıda bulunmaktır. Sınav sonucunda, başarıya koşan, başarıyı destekleyen Final Okulları'nı tercih edecek öğrenciler, emin ellerde, güçlü öğretim kadrosuyla en iyi eğitimi alacaklardır” diye konuştu.
Sınav sonrası akşamında ise Final Okulları Kurucusu Tamer Güner, Eğitim Koordinatörü Osman Yaşar Elibol ve okul müdürleri Meryem Okul, Akın Mert, Burcu Saydanoğlu, Amerikan Time Müdürü Hayrunnisa Zengin Akgün ve diğer yöneticilerle birlikte Şelale Yıldırımlar Otantik Restaurantta birlikte yemek yiyerek yorgunluk attılar.