Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Tiryaki, TB ve TSO’yu Ziyaret etti

31 Ekim 2019 Perşembe 12:09

SONMANŞET.COM- Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Tarsus Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyarette bulundu.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Tiryaki, TB ve TSO’yu Ziyaret etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Tarsus Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulundu.

-Ticaret Borsası ziyareti

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Başsavcı Tiryaki’ye Tarsus Ticaret Borsası'na gerçekleştirdiği iadeyi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Borsanın inşaatına devam ettiği ve yeni sezona tamamlayacakları Tarsus Ticaret Borsası Lisanslı Depoları hakkında ve Borsanın bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırımlar ile projeleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

Tarsus ‘a atanmasının ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Borsa Yöneticilerine iadeyi ziyarette bulunan Tiryaki, ziyaretinde Tarsus gibi dünyanın en eski yerleşim yerlerinden olan bir kentte görev yapmaktan dolayı büyük memnunluk duyduğunu belirterek, “Borsanın ilçeye olan yatırımlarını, hizmetlerini takdir ediyor, Yönetim Kurulu ve üyelerinizle birlikte Tarsus’a olan katkılarınızda da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Borsa'nın, Tarsus’un gelişmesine, kalkınmasına ve tanınmasına katkı sağlayacak olan projelerin hem içinde yer alan ve her anlamda takip ederek çözüm arayan bir kurum olduğunu da Başsavcı Tiryaki'ye belirten Başkan Murat Kaya  “Başsavcımız nezaket göstererek iadeyi ziyarette bulundular, bundan dolayı bizleri çok memnun ettiler. Yönetimim ve üyelerimiz olarak her zaman olduğu gibi kentin gelişmesi, Tarsus ’un tanıtımı ve sorunlarının çözümü için her türlü çalışmaya katkı sağlamaya devam edeceklerini” söyledi.

-Tarsus TSO ziyareti

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki’yi ağırladı.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına yeni atanan Ramazan Murat Tiryaki, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na iade-i ziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle görüştü. Oda Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Başsavcı Tiryaki’yi Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade ederek, Oda çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.

Başsavcı Ramazan Murat Tiryaki de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda bulunmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, ülkemizin en eski Odalarından olan Tarsus TSO’nun çalışmalarını takdirle yakından izlediklerini ifade etti.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.