Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Cezevi’ndeki 19 Mayıs Etkinliğine Adanasporlu Futbolcular da Katıldı

21 Mayıs 2022 Cumartesi 22:12

SONMANŞET.COM- TARSUS Kapalı Ceza İnfaz kurumunda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal ve sportif etkinlik düzenlendi.

Tarsus Cezevi’ndeki 19 Mayıs Etkinliğine Adanasporlu Futbolcular da Katıldı

NESLİHAN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Kapalı Ceza İnfaz kurumunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal ve sportif etkinlik düzenlendi.

Tarsus Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz kurumunda bulunan tutuklu ve hükümlü çocukların bilgi, beceri, yetenek ile davranışlarını geliştirmek ve desteklemek amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen etkinliklere, Adanaspor futbolcularından Celil Yüksel, Cem Özdemir ve Kadir Keleş, Ceza İnfaz Kurumları İzleme Kurulu üyeleri, kurum müdürü Ercan İnceler, kurum personeli ve mahkumlar katıldı.

Kurum ziyaretinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla süren etkinlikler çerçevesinde Adanasporlu futbolcular mahkumlarla söyleşi yaparken, çocuk mahkumların oluşturduğu ekipler konser verdi, halk oyunları gösterilerinde bulunuldu ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.