Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Beyaz Döner Açıldı: Telefon numaraları 0324 626 22 23- 0546 626 28 23

25 Kasım 2019 Pazartesi 14:18

SONMANŞET.COM- İşletmeciliğini Tarsuslu genç girişimcilerden Kenan Ergünöz'ün yaptığı Beyaz Döner&İskender Anıt Mahallesi Kale Burcu Caddesi Cengiz Topel Lisesi karşısı no.2/2 Tarsus adresinde hizmete girdi.

Tarsus Beyaz Döner Açıldı: Telefon numaraları 0324 626 22 23- 0546 626 28 23

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’ta yepyeni bir Döner&İskender Restaurant, "Beyaz Döner&İskender Restaurant" olarak hizmet vermeye başladı.

İşletmeciliğini Tarsuslu genç girişimcilerden Kenan Ergünöz’ün yaptığı Beyaz Döner&İskender Anıt Mahallesi Kale Burcu Caddesi Cengiz Topel Lisesi karşısı no.2/2 Tarsus adresinde hizmete girdi.

Yeni işletmenin açılış törenine MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, bir önceki dönem Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Özel, CHP İlçe Yöneticilerinden Nuri Kaçar, Muhtarlar, Emekliler Derneği yöneticileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin davetli grubu katıldı.

Yapılan dualar ve kesilen kurbanın ardından açılış kurdelesi kesildi.

Tüm misafirleriyle yakından ilgilenen işletmeci Kenan Ergünöz, Tarsus’a yepyeni tatları sunmak ve ailelerin rahatlıkla gelebileceği, ulaşımı kolay bir noktada en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Ev ve işyerlerine servis yaptıkların kaydeden Kenan Ergünöz, “Hem hesabını, hem ağzının tadını bilenlere eşsiz lezzetler sunmaya geldik. Tavuk İskender servis, et döner servis, sandviç et döner, tombik et döner, tavuk döner dürüm, mercimek çorba ve daha birçok çeşitli servislerimizle; tecrübeli ustalarımız ve ekip arkadaşlarımızla, misafirlerimize en güzel hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Beyaz Döner&İskender Restoran Sahibi Kenan Ergünöz, açılışlarına katılım gösteren ve çiçek gönderen herkese teşekkürlerini iletti.

Tarsus Beyaz Döner&İskender telefon numaraları 0324 626 22 23- 0546 626 28 23

Manşet Gazetesi, www.sonmanset.com ve www.haberspotu.com Gazeteleri Yazı Ailesi olarak, Beyaz Döner&İskender Restaurant sahiplerini kutluyor, Yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.