Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Belediyespor Beşiktaş’ı Yenip Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor

09 Aralık 2022 Cuma 01:44

SONMANŞET.COM- Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu ekiplerinden Tarsus Belediyesi bu hafta Tarsus'ta konuk edeceği Beşiktaş Voleybol takımını yenerek yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Tarsus Belediyespor Beşiktaş’ı Yenip Şeytanın Bacağını Kırmak İstiyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM-  Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu ekiplerinden Tarsus Belediyesi bu hafta Tarsus’ta konuk edeceği Beşiktaş Voleybol takımını yenerek yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Baş Antrenör Turgut Okan yönetiminde Tarsus Spor Salonunda Beşiktaş maçının hazırlığını sürdüren Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları tüm Tarsus halkını bu karşılaşmaya beklediklerini söylediler.

Baş Antrenör Turgut Okan yaptığı açıklamada, bu sezon şu ana kadar istedikleri düzeyde başarıyı yakalayamadıklarını belirterek, “Bu hafta Beşiktaş Voleybol takımı ile kendi evimizde, kendi seyircilerimizin önünde son derece çekişmeli geçecek olan bir karşılaşma yapacağız. Voleybolcularımıza güveniyorum. 10 Aralık Cumartesi günü yapacağımız Beşiktaş maçını kazanarak şanssızlığımıza son vermek istiyoruz. Tüm voleybolseverleri ve Tarsus halkını bu maça bekliyoruz” dedi.

Takım kaptanı Elif Merve Ali ise yaptığı açıklamada, 10 Aralık Cumartesi günü saat 16.oo’da yapacakları Beşiktaş karşılamasına tüm Tarsus halkının salona gelerek takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.

Tarsus Belediyespor As Başkanı Dursun Güler de tüm sporseverleri Beşiktaş maçında takımlarına destek olmaya çağırdı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.