Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Belediyesi Jeneratör Dairesinde Yangın Çıktı

20 Eylül 2020 Pazar 20:12

SONMANŞET.COM- TARSUS Belediyesinin jeneratörlerinin bulunduğu dairede meydana gelen yangın kısa süre içinde söndürüldü.

Tarsus Belediyesi Jeneratör Dairesinde Yangın Çıktı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Belediyesinin jeneratörlerinin bulunduğu dairede meydana gelen yangın kısa süre içinde söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Tarsus’un Tozkoparan Zahit mahallesinde bulunan Belediye Tesislerinin belediyenin Başkanlık ve Meclis birimlerinin bulunduğu bina ile Huzurevi arasında bulunan ve 3 bölümden oluşan jeneratörlerin bulunduğu kısımda henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen yangını gören belediye çalışanları durumu 112 ve İtfaiyeye bildirdi.

Üç bölümden oluşan  jeneratörlerin bulunduğu yangına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürüp, kontrol altına aldı.

Muhtemelen ısınmaya bağlı elektrik kontağından çıktığı sanılan jeneratör ünitesindeki yangının çıkış nedeni araştırılırken, konuyla ilgili soruşturmaya başlandı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.