Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Belediyesi Cleanwynd Sterilizasyon Cihazları Alıyor

22 Temmuz 2020 Çarşamba 22:13

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi, virüsle mücadele kapsamında hizmet birimlerinde vatandaşlara kaliteli ve steril bir hava yaratmak amacıyla Okyay Enerji tarafından üretilen yerli ve milli Cleanwynd marka 'Hava Sterilizasyon Cihazı' için düğmeye bastı.

Tarsus Belediyesi Cleanwynd Sterilizasyon Cihazları Alıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi, virüsle mücadele kapsamında hizmet birimlerinde vatandaşlara kaliteli ve steril bir hava yaratmak amacıyla yerli ve milli Cleanwynd marka 'Hava Sterilizasyon Cihazı' için düğmeye bastı. 

Tarsus Belediyesi, Koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla geçen 12 Mart'ta başlattığı çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, halkın sağlığını korumak adına belediye hizmet birimlerine 'Hava Sterilizasyon Cihazı'nın’ alınması için gerekli çalışmaları başlattı.

Salgın riskine karşı tedbiri elden bırakmadıklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, Tarsuslu ünlü iş adamı Ahmet Okyay'ın oğlu Ali Kemal Okyay ait olan ve tasarımları da kendilerine ait olan ve Okyay Enerji tarafından üretilen Cleanwynd hava sterilizasyon cihazlar için harekete geçtiklerini belirterek, ''Normalleşme sürecinde bulunduğumuz bu dönemde, salgın riskine karşı tedbirlerimizi arttırdık. İlaç veya aşı henüz bulunmadı. Bu bağlamda virüs halen aramızda. Koronavirüs vakasının ülkemizde görülmeye başlanmasının ertesi günü, salgın hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla tüm imkanlarımızı seferber ettik ve bu mücadeleyi sürdürüyoruz. Belediyemizin hizmet birimlerinde halkımıza kaliteli ve steril bir hava yaratmak amacıyla Ultraviyole ışınları ile bakteri, virüs, mantar ve küf gibi mikroorganizmaları yok eden Hava Sterilizasyon Cihazı için ön görüşmeler sağladık. Tek amacımız halkımızın sağlığı'' dedi.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Okyay Enerji tarafından üretilen hava sterilizasyon cihazları hakkında iş insanı Ahmet Okyay'dan bilgi aldı ve cihazları birlikte inceledi.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.