Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Bakkallar Odasında Erdoğan Yalçın'a Tam Destek

29 Ocak 2018 Pazartesi 10:24

SONMANŞET.COM- Tarsus Bakkallar Esnaf Odası'nın yapılan olağan genel kurul toplantısına konulan zatüre tespitine rağmen doktor kontrolünde katılım gösteren Erdoğan Yalçın ve ekibi bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu aldı.

Tarsus Bakkallar Odasında Erdoğan Yalçın'a Tam Destek

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Bakkallar Esnaf Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısına konulan zatüre tespitine rağmen doktor kontrolünde katılım gösteren Erdoğan Yalçın ve ekibi bir hizmet dönemi için daha üyelerinden güven oyu aldı.

arsus Kent Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik yöneticileri Alper Deniz, Nesil Aydın ve Ömer Şahbudak, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Mersin Matbaacılar Odası Başkanı Bora Tuğay, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Marangozlar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Kunduracılar Odası Başkanı Bahri Şentürk, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Tarsus EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan ile dernek başkanları ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Nesil Aydın, Alper Deniz, Duran Şen ve Bektaş Aslan’ın getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Konulan zatüre teşhisine rağmen doktor gözetiminde genel kurula katılım gösteren Oda Başkanı Erdoğan Yalçın, rahatsızlığı nedeniyle açılış konuşmasını ertelemek zorunda kaldı. Ardından odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe Birlik Genel sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından genel kurula okundu ve okunan raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

Genel kurul gündem maddelerinin sona ermesi sonrası gündem dışı söz alan Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, sokak aralarına kadar giren AVM’ler yüzünden esnafın iş yapamaz hale geldiğini belirterek, biran önce AVM yasasının meclis gündemine gelmesini beklediklerini ifade etti.

Dinçer ayrıca ülkelerindeki savaştan kaçarak ülkemize sığınan Suriyeli sığınmacıların kuralsızca açtığı işyerlerinden kayıt altındaki esnafın büyük oranda zarar gördüğünü belirterek Suriyelilerle ilgili acilen yasal düzenlemelerin getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Dinçer’in konuşması sonrası ise plaket törenine geçildi. Odanın kurucu üyeleri arasında yer alan Mustafa Erdoğan’a plaketi oda adına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer tarafından verildi. Yine Tarsus esnafına hizmet ve katkısının yanı sıra Tarsus’a Türkiye’nin ilk esnaf sicil irtibat bürosunu açmasından dolayı Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e verilmek üzere hazırlanan plaketi ise oda adına Emekliler Derneği Başkanı ömer Kurnaz tarafından taktim edildi. Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada üyeleriyle çok şey paylaşmak istediğini ancak rahatsızlığından dolayı bunu ertelemek zorunda kaldığını belirtti ve üyelerden anlayış istediğini kaydetti.

Ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Erdoğan Yalçın ve ekibi üyelerinden bir hizmet dönemi için daha güven oyu aldı.

Erdoğan Yalçın Başkanlığındaki Tarsus Bakkallar Odasında Aydın Polat, Adnan Günyıldız, Oktay Yılmaz, Asaf Akçiçek, Mehmet Yılmaz, Mehmet Güvençli, Latif Yılmaz ve Erol Çelik yönetim kurulu, Salih Sain, İlker Dağgeçen ve Mustafa Sarıcı denetim kurulu olarak görev aldı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.