Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Ateşler Bakliyat Devler Liginde

13 Ekim 2021 Çarşamba 12:44

SONMANŞET.COM- TARSUS Ticaret Borsası üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Ateşler Bakliyat – Mustafa Onur Ateş'i ziyaretlerinde ticaret ve ekonomide yaşanan zorlu koşullara rağmen alım satımlarında gösterdikleri ekonomik katkıları, ihracat ve yatırımlarını arttırmaları nedeniyle de plaket takdim ettiler.

Tarsus Ateşler Bakliyat Devler Liginde

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS Ticaret Borsası üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı,   Ateşler Bakliyat – Mustafa Onur Ateş’i  ziyaretlerinde ticaret ve ekonomide yaşanan zorlu koşullara rağmen alım satımlarında gösterdikleri ekonomik katkıları, ihracat ve  yatırımlarını arttırmaları nedeniyle de plaket takdim ettiler. 

Genç iş insanı Mustafa Onur Ateş gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Borsamız, üye ziyaretleri kapsamında dolu ve hazırlıklı bir ekip ile dolaşıyor, Borsanın hizmet kalitesinin arttığı, üye odaklı çalışma arzusunu gösterdiğini, ileriye dönük planlarını üyelerle paylaştığını, istek ve önerileri öğrenmek istediğini, gerektiğinde telefonla dahi sorunlara çözüm ürettiğini gayet başarılı buluyoruz. “dedi. 

Borsanın son yıllarda gösterdiği başarılı çalışmalarını üretici olarak, iş insanı olarak görmezden gelinemeyeceğine değinen ATEŞ,  özellikle ticari ahengi çok kuvvetli şekilde yönetebilen, üyelerinin sorunlarına gecikmeden koşulsuz bir şekilde doğru ve güvenilir cevap verebilen, sektörler arası arabuluculuk işlevini yerine getiren  bir kurumun üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti de ifade ettiği ziyarette Mersin'de organik tarımın öncüsü olduklarını yaratıcı, yenilikçi ve girişimci fikirleriyle tohum sektöründe ve sözleşmeli üretimde de biline ve tercih edilen bir konuma geldiklerini belirtti. 

Başkan Yardımcısı Seçer , Ateşler Bakliyat kurucusu Ali Ateş Bey’in açtığı yolu daha da genişleten ikinci nesil olarak hızlı ve emin adımlarla firmanın gelişimine, değişen dünya ülke ve pazar şartlarına uyum sağlamak için sürekli yenileme ve modernizasyon çalışmalarını sürdüren, tohumculuk sektöründeki başarıları ve ihracatta gerçekleştirdikleri yüksek ivmeden ötürü Mustafa Onur Ateş’i, Borsa adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Seçer ziyaretin sonunda ihracat kapasitesini artırarak ülke ekonomisine katkılarından ötürü Mustafa Onur Ateş’e teşekkür plaketi takdim etti. 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.