Hava Durumu

:

:

:

Tarsus AK Parti İlçe Teşkilatında Referandum Zaferi Coşkusu

19 Nisan 2017 Çarşamba 10:46

Tarsus AK Parti İlçe Teşkilatında Referandum Zaferi Coşkusu Yaşandı

Tarsus AK Parti İlçe Teşkilatında Referandum Zaferi Coşkusu

Anayasa Değişikliği Halk Oylamasının Türkiye geneli sonuçlarının gayri resmi yüzde 51'in üzerinde çıkmasının ardından AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Tarsus İlçe Teşkilatında toplanan partili üyelere seslenerek sonuçları değerlendirdi.

 

Ali Cumhur Taşkın, Türkiye'nin tarihi bir oylama için sandık başına gittiğini ve yurt genelinde 'Evet' oyu vererek yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini onayladığını belirterek, tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Referandum çalışmalarında canla başla çalıştıklarını vurgulayan Milletvekili Taşkın, “Türkiye bu kararıyla yeni bir sisteme merhaba demiştir. Türkiye'de çok önemli bir anayasa değişikliği halk oylamasına sunuldu ve halkımız ekseriyetle oyunu Evet’ten yana kullanmıştır. Yeni bir sisteme, koalisyonun tarihe karışacağı bir Türkiye'ye kavuştuk. Türkiye bu sistemle birlikte geleceğini garanti altına aldı. Krizler artık geride kaldı. Aziz milletimize teşekkür ediyoruz. Bu sonuçla demokrasi kazanmıştır. Milletimiz sandıkta büyük demokrasi dersi verdi. Bundan sonraki süreç Türkiye’nin her yönüyle kazandığı bir süreç olacak. Bunu seçimden önce hep söylemiştik ama birileri sürekli korku imparatorluğu havası yaratmaya çalıştı.Sonuçta kazanan Türkiye olmuştur. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül ise konuşmasında, gece gündüz demeden güçlü bir Türkiye için çalıştıklarını belirterek, “Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Hep birlikte gece gündüz demediniz güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalıştık. Elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız yer kalmadı. Ama biz biliyorduk ki AK Parti olarak taşın altına sadece elimizi değil, gövdemizi koyduk. AK Parti ailesine teşekkür ediyoruz. Şimdi yeni bir sayfa açtık. Artık Türkiye’de vesayet odaklarının elini kolunu hükümet kurmaktan, bizi krizle yönetmelerinden yetkilerini elinden aldık. İnşallah bundan sonra büyüyen, gelişen Türkiye’nin içerisinde hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Özellikle bize meydanlarda destek veriyoruz diyenlerin sözünün sadece lafta kaldığını gördük. AK Parti olarak bugünkü aldığımız oy AK Parti’ye aittir. Biz bu yola çıkarken hiç kimseye güvenmedik. Sırtımızı önce Allah’a, sonra bu aziz millete dayadık ve bugün bu başarıyı elde ettik. Şimdi önümüze bakıyoruz. Hedefimiz 2019 yerel seçimlerinde başarıyı yakalamak. Sizler arkamızda durduğunuz sürece bu zafer bayrağını Tarsus’a da dikeceğiz. Bizim çıktığımız yol kısa mesafeli bir yol değildir. Biz maraton koşucusuyuz. İnşallah önümüzde uzun yollarımız var. Hep birlikte el ele vereceğiz. Çünkü bu memlekete daha çok hizmetler vereceğiz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Milletvekili Taşkın, İlçe Başkanı Gül ve yöneticiler partililerle birlikte referandum zaferinin coşkusunu yaşadılar.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.