Hava Durumu

:

:

:

Tarsus Adalet Sarayı'nda kadınlar günü etkinliği

09 Mart 2019 Cumartesi 11:14

SONMANŞET.COM- Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Adalet Sarayı'nda görevli Hakimler, Savcılar, Yazı İşleri müdürleri ve kadın personel katıldığı etkinlik düzenlendi.

Tarsus Adalet Sarayı'nda kadınlar günü etkinliği

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle,  Adalet Sarayı'nda görevli Hakimler, Savcılar, Yazı İşleri müdürleri ve kadın personel katıldığı etkinlik düzenlendi.

Adliye Sarayında düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç adliyede görevli tüm kadın personele çiçek takdim etti.

Başsavcı Kılıç, etkinlikte yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Kadınlar gününün önemine değinerek Adalet Sarayı'nda görev yapan bayan Hakimler, Savcılar Yazı İşleri müdürleri ve diğer personelin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarken, etkinlikte yerel sanatçılar da Türk Halk Müziği dinletisi sunarak, etkinliğe ayrı bir renk kattı.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.