Hava Durumu

:

:

:

Talat Dinçer: Esnaf ekonominin bel kemiğidir

11 Nisan 2018 Çarşamba 15:42

SONMANŞET.COM- Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer

Talat Dinçer: Esnaf ekonominin bel kemiğidir

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “ Kent ve ülke ekonomisine sağladığı katma değerle ekonominin bel kemiği olan esnafımız ayrıca büyümenin fidanlığıdır. Biz esnafımızı ne kadar büyütüp ticaret erbabı yaparsak, kendimizi o kadar başarılı sayarız” dedi.

Mersin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak başarı temennilerini ileten Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Kentimiz adına büyük önem taşıyan iş dünyasının çatı kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni seçilen Başkan ve yönetim kurulunu, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte te kentimizin gelişimi adına önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Bizler de bu sürede sanayicilerimizin kent adına alacağı her türlü olumlu adımda yanlarında olacağız. Çünkü esnaf teşkilatı büyümenin fidanlığı ve kuluçkasıdır. Bizler esnafımızı ne kadar büyütüp, ticaret erbabı ve sanayici yaparsak kendimizi o kadar başarılı sayarız” şeklinde konuştu.

Dinçer, “Mersin TSO’nun kentimiz gelişimi adına yapacağı her türlü çalışmada yanında olacağımızın ve güçlü bir Mersin, güçlü bir ekonomi oluşturma adına ortak hareket edeceğimizin bilinmesini isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kızıltan ve yönetim kuruluna yeniden hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve başarılar diliyorum”  şeklinde sözlerini noktaladı.

Mersin TSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kent adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket edeceklerini ifade etti.

Dinçer daha sonra Mersin TSO Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.  Ziyarette Mersin TSO Meclis Başkanvekili Yakup Gitmiş ile Kemal Yüksel’de hazır bulundu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.