Hava Durumu

:

:

:

TADER Tarsus Kebabını Ankara’da Tanıtacak

07 Ekim 2019 Pazartesi 15:56

SONMANŞET.COM- ''13 EKİM 2019'' tarihinde, Ankara'da yapılacak olan''TARSUS KEBABI TANITIM GÜNÜ'' Ankara Tarsuslular Derneği (TADER)' in organizasyonu,Tarsus Belediyesi, Tarsus Kasaplar Odası ve Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası'nın işbirliği ile gerçekleşecek.

TADER  Tarsus Kebabını Ankara’da Tanıtacak

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- "13 EKİM 2019" tarihinde, Ankara'da yapılacak olan''TARSUS KEBABI TANITIM GÜNÜ’’  Ankara Tarsuslular Derneği (TADER)’ in organizasyonu,Tarsus Belediyesi, Tarsus Kasaplar Odası ve Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası’nın işbirliği ile gerçekleşecek.

Organizasyonu yürüten TADER Başkanı Semih Özsu yaptığı açıklamada; ‘’Tarsuslu olarak bizlerin bildiği, ancak yeteri kadar bilinmeyen Tarsus Kebabımızın tanıtımını güzel bir organizasyonla gerçekleştirme düşüncemizi, Tarsus Belediye Başkanımız Sn.Dr.Haluk Bozdoğan’la paylaştık. Kendisinin bununçok iyi bir fikir olduğunu belirtmesi üzerine, çalışmalarımıza başlayarak,Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Sn.Nail Uçak ve Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Sn.Ali Tavman’la görüşerek birlikte gerçekleştirme kararı aldık.

Elbette Tarsus denince, sayfalarca yemek çeşitlerimizi, lezzetlerimizi sıralayabiliriz. Geniş kapsamlı katılımın olacağı Lezzet Tanıtım Günümüze, Tarsus Kebabı’nın Tanıtımı ile başlıyoruz.Tarsus’umuza özel bulezzeti, ‘’13 EKİM 2019 Pazar günü saat: 15:00’da Devlet Tiyatroları Sosyal Tesisler Lokali, Macunköy Mahallesi Adalararası Sokak No: 1 Yenimahalle/ANKARA’’ adresinde,kebap severlerle buluşturacağız.Bu nefis lezzeti, müzik eşliğinde konuklarımıza ücretsiz ikram edeceğiz.

Önceki etkinliklerimizde olduğu gibi,bundan sonrada ‘’Tarsus İçin El Ele’’ sloganımız kapsamında, Tarsus’taki tüm kuruluşlarımız ve Stk’larla birlikte Tarsus’umuzu her yönüyle tanıtacak projeler ve etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. İşbirliklerinden ve desteklerinden dolayı Tarsus Belediye Başkanımız Sn.Haluk Bozdoğan’a, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Sn.Nail Uçak ve Tarsus Kebapçılar, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Sn.Ali Tavman’a çok teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi bu güzel etkinliğimize davet ediyoruz’’dedi.

 

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.