Hava Durumu

:

:

:

Süpermarkete Molotoflu Saldırı mı, Kundaklama mı?

20 Mart 2020 Cuma 15:03

SONMANŞET.COM- TARSUS'TA Yeşilyurt mahallesi Yavuz Donat Bulvarı üzerinde bulunan Hacı Tutuk'a ait Baba Süper Marketin önüne gelen ve kimliği belirlenemeyen 25 yaşlarındaki genç bir kadın bir bidonun içinde olduğu öne sürülen Molotof kokteylini işyerine fırlattı.Olayın kundaklama olabileceği ihtimalinin de olduğu öne sürüldü.

Süpermarkete Molotoflu Saldırı mı, Kundaklama mı?

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- TARSUS’TA bir süpermarkete 2 kadın tarafından atıldığı öne sürülen benzin dolu bidonun Molotof kokteyli mi yoksa kundaklama amaçlı benzin döküldüğü mü araştırılıyor.

Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt mahallesi Yavuz Donat Bulvarı üzerinde bulunan Hacı Tutuk’a ait Baba Süper Marketin önüne gelen ve kimliği belirlenemeyen 25 yaşlarındaki genç bir kadın bir bidonun içinde olduğu öne sürülen Molotof kokteylini işyerine fırlattı.

Bir anda alevler içinde kalan marketteki yangına marketin çalışanları yangın tüpleriyle müdahale etti ve daha sonra itfaiye aracı gelip yangını söndürdü.

İşyeri güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıyan saldırının zanlısı daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

İşyeri çalışanlarından görgü tanığı Mihriban Baran, saat 12.30 sıralarında meydana gelen molotoflu saldırıda saldırganlardan birinin 25-26 yaşlarında genç bir kadın olduğunu, diğerinin ise arka taraftan gelen bir başka kadın olduğunu ifade etti.

Olaydan sonra olay yerine gelen Emniyet müdürlüğü ekipleri, işyeri güvenlik kamerasından olayı izleyip, inceleme yaptı.

Kaçan 2 kadın saldırganın kimliğinin belirlenerek, yakalanmaları için çalışma başlattı.

SON DAKİKA: KUNDAKLAMA MI?

Gazetemize ulaşan son bilgilere göre olayın bir gönül ilişkisi nedeniyle gerçekleştirilen bir kundaklama olayı olduğuna dair iddialar da bulunuyor. Saldırının hangi amaçla yapıldığı iddiaların yer aldığı 2 kadın şüphelinin yakalanıp, ifadelerinden anlaşılacak.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.