Hava Durumu

:

:

:

Soner Sarıkabadayı Tarsus Belediyesi Yaz Şenliğinde

21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:08

HABERSPOTU.COM- Tarsus Belediyesi tarafından Yaz dönemi içerisinde hemen hemen her hafta yapılan ‘Yaz Şenlikleri' 23 Ağustos Çarşamba günü Anıt Mahalle'sinde gerçekleştirilecek.

Soner Sarıkabadayı Tarsus Belediyesi Yaz Şenliğinde

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

HABERSPOTU.COM- Tarsus Belediyesi tarafından Yaz dönemi içerisinde hemen hemen her hafta yapılan ‘Yaz Şenlikleri’  23 Ağustos Çarşamba günü Anıt Mahalle’sinde gerçekleştirilecek.

Halk konserleri eşliğinde düzenledikleri ‘Yaz Şenlikleri’ ile birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bu etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelip sevinçlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yaz döneminde bir çok mahallede Yaz Şenliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Can, Anıt Mahallesi’nde düzenlenecek olan Alper Güneş ve Soner Sarıkabadayı konserinde Tarsuslularla gönülleri birleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

6’ncisini düzenledikleri  ‘Yaz Şenlikleri’ne bütün Tarsusluların davetli olduğunu belirten Başkan Can, “23 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da Anıt Mahallesinde Turgut İçgören Okulu yanındaki Alper Güneş ve Soner Sarıkabadayı konserimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.