Hava Durumu

:

:

:

Sevinemedik! TİY-Fenerbahçe maçı Mersin Arena’da

10 Ekim 2019 Perşembe 10:24

SONMANŞET.COM- Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Tarsus İdmanyurdu-Fenerbahçe karşılaşmasının, Mersin Arena Stadı'nda oynanacağı açıklandı. Tarsus İdmanyurdu Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, kupadaki Fenerbahçe maçının oynanacağı yer için yönetimin çok titiz çalıştığı ifade edilirken bu karar 360 bin nüfuslu Tarsus'ta hayal kırıklığına neden oldu.

Sevinemedik! TİY-Fenerbahçe maçı Mersin Arena’da

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Tarsus İdmanyurdu-Fenerbahçe karşılaşmasının, Mersin Arena Stadı'nda oynanacağı açıklandı. Tarsus İdmanyurdu Kulübünün sosyal medya hesabından  yapılan yazılı açıklamada, kupadaki Fenerbahçe maçının oynanacağı yer için yönetimin çok titiz çalıştığı ifade edilirken bu karar 360 bin nüfuslu Tarsus'ta hayal kırıklığına neden oldu.

Tarsus'taki statta eksiklikler bulunduğu öne sürülen(!) açıklamada şöyle denildi:

"Yapılan araştırmalar sonucunda mevcut şehir stadındaki ışıklandırma sisteminin maçın naklen yayınına uygun olmaması, protokol tribününün sayısal olarak yetersiz olması, oynanacak olan müsabaka için yoğun bilet talebini mevcut stadımızda karşılayamayacak olmamız, kulübümüzün maddi menfaatleri doğrultusunda, Mersin Stadı'nın daha avantajlı olması dolayısıyla Tarsus İdmanyurdu-Fenerbahçe maçının Mersin Stadı'nda oynanmasına yönetimimiz tarafından oy birliğiyle karar verilmiştir. Tarsus'umuzu ve taraftarımızı korumak adına bilet satışımız maçtan 10 gün önce başlayacak ve ilk 1 hafta sadece Tarsus'ta yapılacaktır."

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.