Hava Durumu

:

:

:

Serdal Kuyucuoğlu: Zor ve Riskli Bir Seçim Sürecine Girdik

07 Ocak 2019 Pazartesi 15:42

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Y. Mimar Serdal Kuyucuoğlu, Vahap Seçer'in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesine dair yazılı bir açıklama yaptı.

Serdal Kuyucuoğlu: Zor ve Riskli Bir Seçim Sürecine Girdik

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Y. Mimar Serdal Kuyucuoğlu, Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesine dair yazılı bir açıklama yaptı.

Yazılı açıklamasında, CHP MYK üyelerinin verdiği kararın değerlendirmesini yapan Serdal kuyucuoğlu, söylediği imalı sözlerle de seçimin kazanılma riskini ortaya koyarak şunları söyledi:

“Umudum, inancım, hayallerim 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersin Büyükşehir Adayı olup, kaybettiğimiz Mersin’i tekrar kazanıp birlikte yönetmek ve Mersin’e hizmet etmekti.

Bunun için seçim kazanmanın sadece birkaç aylık kampanyalar ile değil, uzun yıllara yayılan çalışma ve mücadele sonucunda mümkün olacağını, sadece ismin değil programın önemli olduğu gerçeği ile çalışmalarımızı yaptık. Bu temelde 239.315 kişiye ulaşarak kentin sorunlarını tespit ettik. Bu doğrultuda çözümler ürettik. Projelerimizi hazırladık, programımızı vatandaşlarımıza anlattık, Mersin’in emarını çektik.

Gündelik hayatın sıradan pratikleriyle Genel Merkez koridorlarında aday olma yarışıyla ya da aynı yöntemler kullanılarak farklı sonuçlar beklemek yerine sabırla, inatla, umutlarımız ve hayallerimizle Mersin’e olan sorumluluğumuzun bilinciyle sokak sokak, ilçe ilçe, köy köy Mersin’i tekrar kazanmak adına çalışmalarımızı tamamladık. Toplumun her kesimine ulaştık. Örgütlü toplumun ve örgüte olan bağlılığımızı Genel Başkanımıza ve partimizin yetkili organlarına inanarak çalıştık. Bütün çalışmalarımızı, projelerimizi ve hedeflerimizi il, ilçe örgütümüze ve Genel Merkez Yöneticilerimize bildirdik.

Mersin’de yaşayan tüm kesimleri kucakladık ve desteklerini aldık.

Bu çalışmalarımızın karşılığı olarak Genel Merkezimizin yaptırdığı kamuoyu araştırmalarında ve Mersin kamuoyunda verimli çalışmalarımızın sonucunu aldık.

18 Aralık 2018 tarihinde yapılan MYK toplantısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanması beklenirken MYK’nın tavsiye kararı ile 4 Ocak 2019 tarihinde Mersin Büyükşehir başkan adayının açıklanacağı bizzat Genel Başkanımız ve yetkili kurullarca açıklandı. Bu tarihte Mersin adayını beklerken coşku, heyecan ve umut en üst düzeye taşındı. Hazırdık, bekliyorduk…

Genel Başkanımızın ve bazı MYK üyelerimizin önerisi ve yapılan araştırmaların sonucu şahsım MYK’nın gündemine gelmiş olmasına rağmen, bazı MYK üyelerinin nedeni ve niçini belli olmayan tartışmalar sonucu aday tespitinde değişiklik yaptırılarak Vahap Seçer arkadaşımız aday olarak gösterilmiştir.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak partimin ilkelerine bağlı, alınan karara saygılı davranacağım. Mersin’in tekrar kazanımı için elimden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz.

Bu süreçte bizimle birlikte olan, emek veren, katkı sunan başta Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı arkadaşlarıma, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, MYK’da Mersin gerçeğini bilerek hareket eden MYK üyelerimize teşekkür ediyorum.

Partimiz açısından Mersin zor ve riskli bir seçim sürecine girmiştir. Seçimin kaybedilmesi durumunda en büyük sorumluluk bazı MYK üyelerimizin olacaktır.      

Siyaset; kişisel beklentilerin ötesinde ülkenin ve kentin sorunlarına karşı objektif, tarafsız, ilkesel temelde duruş sergileyip, mücadele etmekle yapılması gereken ciddi bir alandır. Saygılarımla…”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.