Hava Durumu

:

:

:

Serdal Kuyucuoğlu Sahadan Çıkmıyor

08 Eylül 2018 Cumartesi 12:02

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, partisinin Akdeniz ve Mezitli ilçe örgütlerini ziyaret ederek partililerle yerel seçimler üzerine sohbet etti

Serdal Kuyucuoğlu Sahadan Çıkmıyor

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, partisinin Akdeniz ve Mezitli ilçe örgütlerini ziyaret ederek partililerle yerel seçimler üzerine sohbet etti. Kuyucuoğlu, CHP tabanının, partinin Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden kazanacağına inandığını belirterek, “CHP’nin bunu başarabilecek gücü var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Akdeniz İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur, yönetim kurulu üyeleri, Kadın, Gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Serdal Kuyucuoğlu, partililerle yerel seçimler üzerine sohbet etti.

Serdal Kuyucuoğlu daha sonra CHP Mezitli İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, Kadın, Gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile Belediye Meclis üyeleri ve partililerle sohbet etti.

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirme yapan Serdal Kuyucuoğlu, “Milletvekili olmadan önce de, milletvekilliği döneminde de partimizle, örgütlerimizle iç içe olduk. Yeni bir süreç başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak bir yandan örgütlerimizle bir araya geliyoruz, bir yandan da sokaktaki seçmene partimizi, sosyal demokrat belediyeciliği anlatıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında partimizin Akdeniz ve Mezitli ilçe örgütlerini ziyaret ederek partililerimizle sohbet ettik” dedi.

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin hedeflediği oy oranına ulaşamadığını ancak parti tabanın yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden alınacağına inandığını söyleyen Serdal Kuyucuoğlu, “24 Haziran’da alınan seçim sonuçları belki istediğimiz gibi olmadı. Ama o sonuçlar bile CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni alabilecek güçte olduğunu gösteriyor. Mersin halkı değişim istiyor. Mersin halkı kentin 4 yıldır yerinde saymasından rahatsız. Partimiz bu değişim talebine cevap verebilecek, toplumun her kesiminden oy alabilecek bir adayla seçim yarışına katılırsa bunun seçmende karşılığı olacaktır.  CHP’nin bunu başarabilecek gücü var. Parti tabanımızın heyecanını görüyorum” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu daha sonra CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin de katılımıyla gerçekleşen Mezitli Belediyesi Örgü Evi’nin açılışına ve Mersin Koleji Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi'nin açılışına katıldı.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.