Hava Durumu

:

:

:

Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

21 Eylül 2018 Cuma 15:24

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yaptırılan Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi açıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesine yaptırılan Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet mahallesinde Tarsus Belediyesinin 4.5 yılda 39.’ncu hizmet eseri olarak adlandırdığı Selçuk Togo Yaşam Merkezi’nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, bundan böyle her hafta bir açılış etkinliğinde buluşacaklarını söyledi.

Cumhuriyet ve Tekke Mahallelerinin arasında kalan alana muhtarların Yaşam Boyu Spor Merkezi yapılması talebinde bulundukları için, kendilerinin de belediye olarak spor merkezi yaptırdıklarını belirten Başkan Şevket Can, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın buraya Tarsus’un sevilen esnaflarından hayırsever insan Selçuk Togo’nun adının verilmesi önerisinde bulunduğunu söyledi.

Bu spor merkeziyle birlikte Tarsus’ta 5 adet yaşam boyu spor merkezi açtıklarını belirten Şevket Can, bu eserleri yapıp, güzel insanların adının yaşatılmakta olduğunu belirterek, “Biz üretken belediyeyiz. Yılda 4 milyonluk elektrik üretmeye başladık. 20 trilyonluk Berdan projesini 3-4 ay sonra açacağız. 15 bin kişilik gösteri merkezini birkaç ay sonra açacağız. Bu arada 70 köyün parke taş döşeme çalışmalarını tamamladık. Biz her şeyden önce huzur ve barış içinde bir Tarsus için günün 24 saati çalışıyoruz. Çünkü önceliğimiz şehrimizin huzurudur. Selçuk Togo amcamıza da sağlıklı bir ömür diliyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamit Tuna, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Kaymakam Yüksel Ünal yaptıkları konuşmalarda, Selçuk Togo Yaşam Merkezi’nin Tarsus’a hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundular.

Açılışta belediye Başkanı Şevket Can, Selçuk Togo’ya günün anısına plaket verdi.

Spor Merkezine adı verilen Selçuk Togo ise bu güzel ve anlamlı jestten dolayı Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.