Hava Durumu

:

:

:

Seçer'in Kadrosu Düzen Tutmuyor, Canova'nın Yerine Gündeş

14 Eylül 2020 Pazartesi 10:54

SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer'in kadrosu bir türlü düzen tutmuyor.

Seçer'in Kadrosu Düzen Tutmuyor, Canova'nın Yerine Gündeş

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak Belediye Başkanı seçilen Vahap Seçer’in kadrosu bir türlü düzen tutmuyor.

Yerel seçimlerin üzerinden 18 ay yani birbuçuk yıl geçmiş olmasına rağmen bir türlü kadrosunu kuramayan, atadığı yada göreve getirdiği Daire Başkanları yada Müdürleri sık sık değiştiren Vahap Seçer’in işin içinden çıkamaması çeşitli söylentileri de beraberinde getiriyor.

Son olarak ilk seçildiğinde Basın Yayın Daire Başkanlığına getirilen Duygu Canova’nın yerine bir süre önce Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın vekaleten atanmasının ardından, şimdide Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in Basın Yayın Daire Başkanlığına atandı.

Kadrosu bir türlü dikiş tutmayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gündeminde yeni görev değişikliklerinin de bulunduğu öne sürülüyor.

Sık sık kadro değişikliği nedeniyle kendi partilisi olan CHP’lilerin ve Mersin kamuoyunun dikkatlerini ve tepkilerini çeken Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kadro kurma konusundaki sıkıntıları ne zaman aşacağı merak edilirken, “Vahap başkan inşallah önümüzdeki seçimlere kadar kadrosunu kurar ve sağlıklı hizmetler verir” şeklinde düşüncelerini dile getiriyorlar.

BEDRETTİN GÜNDEŞ KİMDİR?

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, HDP kökenli Bedrettin Gündeş’i Strateji Daire Başkanlığına getirdi.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinden sonra Fazıl Türk’ün Belediye Başkanlığı döneminde Başkan yardımcılığı yapan Gündeş, MESİAD’da yöneticilik de yapmıştı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.