Hava Durumu

:

:

:

Seçer, Tarsus’ta Muhtarlarla Buluştu, Personeliyle Bayramlaştı, Halkla İftar Açtı

01 Haziran 2019 Cumartesi 11:46

SONMANŞET.COM- Ramazan ayı boyunca ilçelerde düzenlediği iftar programları öncesinde muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile buluşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus'ta muhtarlarla buluştu, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı ve halkla birlikte iftar açtı.

Seçer, Tarsus’ta Muhtarlarla Buluştu, Personeliyle Bayramlaştı, Halkla İftar Açtı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Ramazan ayı boyunca ilçelerde düzenlediği iftar programları öncesinde muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile buluşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta muhtarlarla buluştu, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı ve halkla birlikte iftar açtı.

İftar programı için gittiği Tarsus’ta mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile buluşan Seçer, bölgeye dair eksikleri ve beklentileri dinledi. Büyükşehir Belediyesi olarak yapmayı planladıkları hizmetleri aktaran Seçer, Mersin’i en iyi noktalara getirme noktasındaki kararlılıklarını ve yönetim anlayışlarını paylaştı.

Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında muhtarlar ile sık sık bir araya geleceğini aktararak konuşmasına başlayan Başkan Seçer, göreve geldiği günden bu yana kısa sürede yaptığı hizmetleri muhtarlarla paylaştı. Toplantıda Başkan Seçer’e, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’da eşlik etti.

“Tarsus turizme uygun hale getirilecek”

Tarsus’un tarım ve turizm anlamında önemli potansiyeli olan bir ilçe olduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Tarsus adeta cennetten bir köşe. Çok daha güzel bir turizm merkezi haline gelebilecek bir ilçe. Önemli tarımsal üretimi olan bir bölge. Tarım için örtü altı üretim katma değeri yüksek üretim ve daha fazla kazanç demektir. Tarsus o anlamda şanslı. Bu potansiyeller daha iyi değerlendirilebilirse son derece şanslı. Özellikle buranın butik turizme uygun hale getirilmesi konusunda bazı çalışmalarımız olacak” dedi.

“Yeni şantiye alanı kuracağız”

Seçer, muhtarların mahalleleri için en çok talepte bulunduğu asfalt konusunda da bazı yeniliklere gideceklerinin müjdesini vererek, Tarsus’ta da kuracakları asfalt şantiyesinden bahsetti.

Seçer, “Asfaltlama yapmamız gerekiyor. Asfalt hazırlıklarının Aralık ayında başlaması gerekiyor. Süratle bunları giderme peşindeyiz. İki ayrı noktada şantiyemiz olacak. Mersin’deki asfalt şantiyemizin mevcut kapasitesi elden geçirilerek, arttırılacak. Tarsus’a yeni bir şantiye kurmayı planladık. Bunu süratle gerçekleştireceğiz” diye belirtti.

“İmkânlarımızı zorlayarak, muhtarlarımızın eksiklerini gidereceğiz”

 Yeni bir büyükşehir belediye başkanı olduğunu ancak ne para sıkıntısının ne de yeni olmanın hizmet verme noktasında kendilerini durdurmayacağını ifade ederek sözlerini sürdüren Seçer,  “Yeniyiz ama bu bizim için gerekçe değil. Zaman içinde sıkıntıları aşacağız. Sizleri önemsiyorum demem sözde değil. Sizlerle iş birliği yapacağız. Sizlerle iletişim halinde olalım, mahallelere sizlerin aracılığı ile hizmet götürelim istiyoruz. Muhtarlarımız için çok kısa sürede tüm imkânlarımızı zorlayarak, eksiklerini gidereceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Vatandaşla aramızdaki koordinasyonu sağlayan yapı muhtarlarımız”

Önemsedikleri ve iş birliği yapacakları kurumların başında ilçe belediyeleri ve muhtarların geldiğini söyleyen Başkan Seçer, konuşmasını şu şekilde sürdürdü “Muhtarlarımız önemli. Belediyede çalışan tüm personelimizin muhtarlarla iş birliği içerisinde olması lazım. Bizim vatandaşla aramızdaki koordinasyonu sağlayan yapı muhtarlarımız. Bunu bizim yönetim anlayışımıza bu süre içerisinde yansıtacağız. Tarsus’ta da Koordinasyon Merkezimizde Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Ali Boltaç görev yapıyor” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.