Hava Durumu

:

:

:

Sayman Mutlu Tarsus Şehir Mezarlığında Toprağa Verildi

06 Nisan 2018 Cuma 11:56

SONMANŞET.COM- Dün vefat eden Tarsus İdmanyurdu'nun eski futbolcu ve Teknik Direktörlerinden Sayman Mutlu'nun cenazesi önce Şehir stadına, ardından şehir mezarlığına götürüldü

Sayman Mutlu Tarsus Şehir Mezarlığında Toprağa Verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus İdmanyurdu’nun eski futbolcu ve Teknik Direktörlerinden Sayman Mutlu 83 yaşında Mersin’de vefat etti.

Tarsus İdmanyurdu’na futbolcu ve teknik direktörlük başta olmak üzere birçok kademede uzun yıllar hizmet eden Sayman Mutlu’nun cenazesi cenaze aracıyla Tarsus Şehir Stadına getirildi.

Tabutu Şehir Stadının içine konularak saygı duruşunda bulunulan ve duası yapılan Sayman Mutlu’nun cenaze törenine Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege,AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, eski Milletvekillerinden Ali Oksal, Mersin İdmanyurdu camiasının efsane ismi Hacı Binici, Mutlu’nun eşi ve çocukları katıldı.

Cenazesi daha sonra Şehir mezarlığına getirilen Sayman Mutlu, cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Sayman Mutlu’nun Tarsus’a ve Türk futboluna önemli hizmetleri olduğunu belirterek, başsağlığı diledi.

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege’de Sayman mutlu’nun Tarsus’un yetiştirdiği ender spor adamlarından biri olduğunu ve efendiliği ile tanındığını söyleyerek, “Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın” dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.