Hava Durumu

:

:

:

Sarpkaya TESKİ Genel Müdürü Özel'e Başarı Diledi

13 Haziran 2021 Pazar 17:53

SONMANŞET.COM- 1989-1994 döneminde Tarsus Belediye Başkanlığını yapan Bedrettin Sarpkaya, Tarsus Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan ve kısa adı TESKİ olan A.Ş.'nin Genel Müdürü Mehmet Özel'i ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Sarpkaya TESKİ Genel Müdürü Özel'e Başarı Diledi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 1989-1994 döneminde Tarsus Belediye Başkanlığını yapan Bedrettin Sarpkaya, Tarsus Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan ve kısa adı TESKİ olan A.Ş.'nin Genel Müdürü Mehmet Özel'i ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

TESKİ A.Ş.'nin özellikle önümüzdeki süreçte üretime yönelik işletmeler konusunda büyük atılım yapacağını ve bunun yanı sıra Kentsel Dönüşüm konusunda büyük projelere imza atacağına inandığını belirten Bedrettin Sarpkaya, "Mehmet Özel bizim dönemimizde belediyemizin en aktif ve başarılı müdürlerinden birisiydi. Kendisini çok iyi yetiştirdi ve Belediyeciliği çok iyi öğrendi. Biliyorsunuz Belediye gibi kurum ve kuruluşlarda tecrübe, liyakat ve iyi niyet çok önemli. TESKİ A.Ş.'nin Genel Müdürü olarak sayın Mehmet Özel'in çok başarılı hizmetleri hayata geçireceğine yürekten inanıyorum ve kendisiyle birlikte çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi.

Tarsus belediyesinde uzun yıllar Başkan yardımcılığı ve İmar Müdürlüğü görevinde bulunan İnşaat Mühendisi Sadık Güngör ile birlikte TESKİ A.Ş. Genel Müdürü deneyimli Belediyeci Mehmet Özel'i ziyaret ederek, bir süre sohbet edip, karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Bedrettin Sarpkaya, “Belediye Başkanı sayın Haluk Bozdoğan arkadaşımız Belediyenin en önemli kurumlarından olan TESKİ'nin Genel Müdürlüğüne sayın Mehmet Özel'i getirmesi çok isabetli olmuştu. Önümüzdeki süreçte TESKİ'nin faaliyetlerini daha çok duyacağız" diye konuştu.

TESKİ Genel Müdürü Mehmet Özel ise, Bedrettin Sarpkaya ve Sadık Güngör'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "TESKİ, önümüzdeki günlerde çok farklı ve anlamlı olduğu kadar kentin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısına da son derece önemli katkılar sağlayacaktır. Bedrettin Sarpkaya başkanımızın Belediye Başkanlığı yaptığı 1989-1994 arasında Tarsus’un başta alt yapısı olmak üzere son derece hayati önem taşıyan büyük projelerin hayata geçirildiği bir dönem olarak tarihe geçmiştir. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının hizmetleri her zaman takdirle anılacaktır" dedi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.