Hava Durumu

:

:

:

Şahin Kırbıyık, Kaymakam Otcu'ya Forma Hediye Etti

03 Nisan 2021 Cumartesi 10:16

SONMANŞET.COM- Misli.com Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanlığına seçilen iş adamı Şahin Kırbıyık ve bazı Kulüp Yöneticileri, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'yu ziyaret ederek yeni yönetim hakkında bilgi verip Klüp Forması hediye ettiler.

Şahin Kırbıyık, Kaymakam Otcu'ya Forma Hediye Etti
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Misli.com Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanlığına seçilen iş adamı Şahin Kırbıyık ve bazı Kulüp Yöneticileri, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret ederek yeni yönetim hakkında bilgi verip Klüp Forması hediye ettiler.
 
Tarsus İdmanyurdu Başkanı Şahin Kırbıyık yapacakları ve hayata geçirecekleri projeleri anlagtırken, Tarsus İdman Yurdu Kulübünün Cumhuriyetle yaşıt önemli bir kurum ve değer olduğuna işaret eden Kaymakam Kadir Sertel Otcu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yeni yönetime ve Kulübe başarılar diledi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.