Hava Durumu

:

:

:

Ruhi Koçak, TOBB Ekonomi Forumuna Katıldı

08 Temmuz 2019 Pazartesi 15:58

SONMANŞET.COM- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın (KTTO) organize ettiği ''Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı'' Lefkoşa' da gerçekleşirken, 1. Ekonomi Konferansına Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da katıldı.

Ruhi Koçak, TOBB Ekonomi Forumuna Katıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın (KTTO) organize ettiği "Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı" Lefkoşa' da gerçekleşirken, 1. Ekonomi Konferansına Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da katıldı.

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu ev sahipliğinde Lefkoşa'da düzenlenen '1. Ekonomi Konferansı'nda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, KKTC-Türkiye Ticaret Odası Forumu Eş Başkanı Mustafa Güvenç ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Eş Başkanı Cihat Lokmanoğlu iş ve yatırım ortamları ve ticari işbirliğine yönelik birer konuşma yaptılar.

 İş ve siyaset dünyasından çok sayıda katılımcının olduğu ekonomi forumunda Kuzey Kıbrıs'ta iş yapma fırsatı ve yatırım ortamı masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca 1. Ekonomi Konferansında eğitim, turizm, tarım, bilişim teknolojileri ve lojistik sektörleri ile ilgili oluşturulan sektör masalarında ikili iş görüşmeleri yapıldı

Tarsus TSO Başkanı Ruhi Koçak da tarım ve ticaret sektöründen iş insanlarıyla görüşme yaparak bölge yatırım imkanlarını anlatarak, iş olanakları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.