Hava Durumu

:

:

:

Ruhi Koçak Öğretmenler Gününü Kutladı

24 Kasım 2020 Salı 00:11

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ruhi Koçak Öğretmenler Gününü Kutladı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Koçak, mesajında, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin özünde eğitim ve eğitimden geçirilmiş nitelikli insan gücünün olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır’ ifadesiyle öğretmenlerin toplum ve millet hayatındaki inkar edilemez ve vazgeçilemez önem ve değeri ortaya konulmuştur. Cumhuriyetin erdemini öğreten, milletçe toplu olarak çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen ve bu hedefe ulaşmak için de kararlılıkla yürüyen öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri öğrencilerinin; vatan, millet ve bayrak sevgisi, fikir hürriyeti ve insanlık meziyetinin kıymetli birer timsali olmalarını sağlamak için yüce bir görev üstlenmişlerdir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden, kentimizde ve ülkemizin dört bir yanında fedakârca çalışarak bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmeniz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum."

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.