Hava Durumu

:

:

:

Ramazan Yıldırım:'2019 Yerel ve Genel Seçimlerinden Zaferle Çıkacağız'

25 Ekim 2017 Çarşamba 10:36

SON MANŞET GAZETESİ-AK Parti İlçe Yönetim Kurlu üyesi-Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldırım, Tarsus'un kalkınması adına genel ve yerel iktidarın buluşmasını gerektiğini söyledi. Ramazan Yıldırım, “2019 arifesinde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Ramazan Yıldırım:'2019 Yerel ve Genel Seçimlerinden Zaferle Çıkacağız'

SON MANŞET GAZETESİ- AK Parti İlçe Yönetim Kurlu üyesi-Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldırım, Tarsus’un kalkınması adına genel ve yerel iktidarın buluşmasını gerektiğini söyledi. Ramazan Yıldırım, “2019 arifesinde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Gazeteciler Selahattin Özbozkurt ve Hakan Bulut’a partisinin çalışmalarıyla ilgili olarak ayrıntılı bilgiler veren Ramazan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresi ile görev alan arkadaşlarıyla birlikte sıkı bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Ramazan Yıldırım, “Öncelikli hedefimiz 2019 yılında genel ve yerel iktidarı Tarsus’ta buluşturmak ve Belediye’yi kazanmaktır. Bu konuda sayın İlçe Başkanımız İbrahim Gül, diğer yönetici arkadaşlarımız ve partililerimiz yoğun şekilde çalışmaktalar. Belediye’yi kazanır isek, Tarsus kent merkezinin altında yatan tarihi zenginlikleri gün yüzüne çıkarmak için yoğun çalışma yapacağız” dedi.

Öncelikli diğer konularının da hastane problemini çözmek olduğunu ifade eden Teşkilat Başkanı Ramazan Yıldırım, “Tarsus’un kalkınması adına büyük önem arz eden havaalanı projemizin de tamamlanması adına iktidarımız yoğun şekilde çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.