Hava Durumu

:

:

:

Polis Damat Nişanlısını Kelepçeyle Nikah Masasına Getirdi

28 Temmuz 2018 Cumartesi 13:15

SONMANŞET.COM- Tarsus Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli Polis memuru İlkay Kayan (26), öğretmen olan nişanlısını kelepçe takarak, nikah salonuına getirip, masaya oturttu.

Polis Damat Nişanlısını Kelepçeyle Nikah Masasına Getirdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’nde görevli Polis memuru İlkay Kayan (26), öğretmen olan nişanlısını kelepçe takarak, nikah salonuına getirip, masaya oturttu.

Meryem ve Ali Kayan çiftinin Tarsus Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 15 aylık Polis Memuru oğulları İlkan Kayan ile Selvinaz-Halil Özkalkan çiftinin Sosyal Bilgiler öğretmeni olan kızları Gönül Özkalkan’ın nikahı Tarsus Belediyesi Nikah salonunda kılınacaktı.

Polis memuru olan damat, Nikah Salonu'nda yapılan tören öncesinde gelinin eline kelepçeyi geçirdi. Diğer kelepçeyi de kendi eline geçirdi.

Elleri birbirine kelepçeli vaziyette Belediye Nikah salonuna gelen Gönül Özkalkan ve İlkan Kayan çiftini aileleri ve polis memurları olan arkadaşları alkışlar ve çiçeklerle karşıladı.

Nikahın kıyılacağı salona gelen polis memuru damat ile gelin, masaya oturduktan bir süre sonra kelepçeleri çözdü.

Daha sonra nikah memuruna 'evet' diyen polis çift, hayatlarını birleştirecek imzayı attı.

Bir ömür mutluluk için vurulmuş kelepçeyle birbirlerine iltifatlar yağdıran Gönül ve İlkan, imzayı attıktan sonra tebrikleri kabul edip, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Nikahta polis damadın nikah şahitliğini Tarsus Emniyet Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser yardımcısı Ömer Çatı, gelinin şahitliğini ise Aykut Kayan yaptı.

Genç çiftin düğünleri Ağustos ayında Denizli Buldan’da yapılacak.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.