Hava Durumu

:

:

:

Özgür&Berre Kottaş Evliler Kervanına Katıldı

27 Ocak 2019 Pazar 16:52

SONMANŞET.COM- Tarsus'un tanınmış ailelerinden Kottaş ve Özer ailelerinin evlatları Özgür ve Berre evlenerek, muratlarına erdiler.

Özgür&Berre Kottaş Evliler Kervanına Katıldı

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tarsus’un tanınmış ailelerinden Kottaş ve Özer ailelerinin evlatları Özgür ve Berre evlenerek, muratlarına erdiler.

Tarsus’un tanınmış Kimya öğretmenlerinden Mustafa Mahir ve Aysun Kottaş çiftinin asıl mesleği Gemi Kaptanlığı olan, ancak bir firmanın gemi sigortacılığı sorumlusu olan genç ve yakışıklı oğlu Özgür ile Zahide- Şenol Özer çiftinin Matematik öğretmeni olan güzeller güzeli kızları Berre’nin düğün törenlerine her iki ailenin yakınları, arkadaşları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kottaş ve Özer Ailelerinin tüm konuklarla yakından ilgilendikleri düğünde Berre ve Özgür Kottaş’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

MANŞET GAZETESİ-www.sonmanset.com YAZI AİLESİ olarak, Özgür-Berre Kottaş çiftini ve ailelerini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.