Hava Durumu

:

:

:

Oya&Kıvanç Altınlar Dünya evine girdi

15 Ağustos 2019 Perşembe 14:59

SONMANŞET.COM- Mersin Mezitli ilçesi Kuyuluk yolundaki Selvili Kır Düğününde yapılan düğün törenine CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir ilçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, gelin ve damadın aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Oya&Kıvanç Altınlar Dünya evine girdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın yakışıklı yeğeni Kıvanç Altınlar ile Uslu ailesinin kızı Oya ile evlenerek dünya evine girdi.

Mersin Mezitli ilçesi Kuyuluk yolundaki Selvili Kır Düğününde yapılan düğün törenine genç ve yakışıklı damat Kıvanç Altınlar'ın dayısı CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Yenişehir ilçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, gelin ve damadın aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Yeşim ve Kemal Altınlar çifti ile dünürlerinin gelen tüm konuklarla yakından ilgilendikleri düğünde Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Milletvekili Ali Mahir Başarır ve eşi Sebla Başarır, genç çifte yaşam boyu mutluluklar dileyerek, düğün hediyelerini taktılar ve Altınlar-Uslu Ailelerini kutladılar.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.