Hava Durumu

:

:

:

ONUR ÖZBOZKURT İSPANYA'DA DERS VERDİ

23 Mayıs 2015 Cumartesi 11:51

Çağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Akademisyeni Araştırma Görevlisi Onur Başar Özbozkurt, Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği programı kapsamında İspanya'nın köklü üniversitelerinden Cordoba Üniversitesi'nde Uluslararası İşletmecilik ve Uluslararası İşletmecilikte Firmaların Karşılaştığı Riskler ile ilgili ders verdi.

ONUR ÖZBOZKURT İSPANYA'DA DERS VERDİ

Çağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Akademisyeni Araştırma Görevlisi Onur Başar Özbozkurt, Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği programı kapsamında İspanya’nın köklü üniversitelerinden Cordoba Üniversitesi’nde Uluslararası İşletmecilik ve Uluslararası İşletmecilikte Firmaların Karşılaştığı Riskler ile ilgili ders verdi.

 

Onur Başar Özbozkurt ders programının yanı sıra ülkemiz ve bölgemiz hakkında bilgilendirmede bulunurken özellikle Çağ Üniversitesi’nin Erasmus Programı kapsamında öğrencilere sunduğu eşsiz fırsat ve avantajlara vurgu yaptı.

 

İşletme Fakültesi Erasmus Değişim Programı Genel Koordinatörü Isabel Rodriguez Zapatero ise Onur Başar Özbozkurt’a programdan ve Çağ Üniversitesi olanaklarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek gelecek eğitim-öğretim yılında Çağ Üniversitesi’ni ziyaret edeceğini net bir şekilde ifade etti.

 

Çağ Üniversitesi’nin sunduğu avantajlardan faydalanmak isteyen öğrenciler de programa büyük ilgi gösterdi. Özbozkurt, Cordoba Üniversitesi ile ilişkilerinin ve temaslarının son derece olumlu ve verimli geçtiğini kaydetti.

 

Onur Özbozkurt ayrıca Cordoba Üniversitesi Rektörü José Carlos Gómez Villamandos ile de bir süre görüşme fırsatı buldu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.