Hava Durumu

:

:

:

Ömer Sakar, A.Adaylık Startını Tarsus’tan Önemli Mesajlarla Verdi

23 Kasım 2018 Cuma 18:06

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi'nden (CHP) A.adaylığı için Mimarlar Odası Mersin Şube Başkanlığından istifa ederek sahaya inen Ömer Sakar, Aday adaylığı sürecinin startını Tarsus ilçe teşkilatından verdi.

Ömer Sakar, A.Adaylık Startını Tarsus’tan Önemli Mesajlarla Verdi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET Halk Partisi’nden (CHP) A.adaylığı için Mimarlar Odası Mersin Şube Başkanlığından istifa ederek sahaya inen Ömer Sakar, Aday adaylığı sürecinin startını Tarsus ilçe teşkilatından verdi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan a.adayı Ömer Sakar, Tarsus ilçe Başkanı Ali İlk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadınlar ve Gençlik Kolları yöneticileri ve partililer tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Başta Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi başta olmak üzere Mersin’de oy patlaması yaparak büyük bir zafere imza atacaklarını belirten Ömer Sakar, “Mersin’e Mimar eli değecek. Mersin’i dünya markası yapacak birbirinden değerli müthiş projelerimiz var. Bu projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Genel iktidara giden yolun yerel iktidardan geçtiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde büyük bir zafer kazanacağını vurgulayan Ömer Sakar şunları kaydetti:

“Yerel yönetimlere ulusal egemenlik bilinci yerelden başlar felsefesiyle bakan bir anlayışın sahibiyiz. Mersin’in tüm mozayiğini temsil eden kadrolarımızla topluma güven veren, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışı hayata geçireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkçı yerel yönetim modeliyle beraber Mersin’de de hizmetlerin yerinden ve etkin şekilde halka sunulmasını, ulusal değerlerde marka yaratılmasını, üretim, verim artışını destekleyecek üretici, tüketici birliklerini ve işsizliği önleyecek istihdam politikalarını, hakça paylaşımın gerçekleştirilmesini esas almaktadır. Kentimizi, çocuklarımızın geleceğini düşünerek, yerel seçimlerdeki iktidarımız sonrasında çağdaş dünyaya uyumlu yeni bir geleceği hep birlikte ve el ele inşa edeceğiz”

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.