Hava Durumu

:

:

:

Ölü bulunan Uzman Çavuş Tarsus’ta toprağa verildi

12 Kasım 2018 Pazartesi 14:52

SONMANŞET.COM- Tekirdağ'ın Hayranbolu ilçe Jandarma Komutanlığı'nda görevliyken evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hoş (24) memleketi olan Mersin'in Tarsus ilçesinde gözyaşları arasında askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Ölü bulunan Uzman Çavuş Tarsus’ta toprağa verildi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Tekirdağ’ın Hayranbolu ilçe Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken evinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat eden Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hoş (24) memleketi olan Mersin’in Tarsus ilçesinde gözyaşları arasında askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Hoş’un cenazesi Tekirdağ’dan getirildikten sonra baba ocağı olan Tarsus’un Ergenekon mahallesindeki evinin önüne getirilip, helallik alındıktan sonra ulu Camiiye getirildi.

Ulucamideki cenazesinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan annesi Rukiye Hoş, babası Duran Hoş, kızkardeşi Fatma nur Hoş ve ağabeyi Yusuf Hoş, sinir krizleri geçirdi.

Görevlilerin kolunda güçlükle teskin edilen Mustafa Hoş’un ailesi, gözyaşlarını tutamadı.

Ulucamii de kılınan öğle namazının ardından Tarsus Müftüsü Hayri Erenay cenaze namazını kıldırıp, cenazeye katılanlardan helallik istedi.

Cenaze törenine Kaymakam Yüksel Ünal, Mersin il Jandarma Alay komutan yardımcısı albay Erdem Ersoy, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Kerim Tufan, Tarsus belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Jandarma Komutanı Binbaşı Burak Demirtaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, CHP İlçe yöneticileri, İYİ Parti İlçe başkanı Daniyel Mercan, askeri erkan, meslek odası başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hoş’un tabutu daha sonra cenaze aracına konularak, Tarsus Şehir mezarlığına götürülerek, toprağa verildi.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.