Hava Durumu

:

:

:

Öğretim üyesi Dr. Onur Özbozkurt'a hayırlı olsun ziyareti

14 Ekim 2019 Pazartesi 11:01

SONMANŞET.COM- Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, yönetim kurulu üyesi Hidayet Şahin ve İşadamı Savaş Say, Tarsus Üniversitesi'de göreve başlayan Öğretim Üyesi Dr. Onur Başar Özbozkurt'a 'hayırlı olsun' demek için nezaket ziyaretinde bulundu.

Öğretim üyesi Dr. Onur Özbozkurt'a hayırlı olsun ziyareti
SONMANŞET.COM- Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, yönetim kurulu üyesi Hidayet Şahin ve İşadamı Savaş Say, Tarsus Üniversitesi'de göreve başlayan Öğretim Üyesi Dr. Onur Başar Özbozkurt’a 'hayırlı olsun' demek için nezaket ziyaretinde bulundu. 
 
Başkan Duran Şen ve beraberindeki yakın dostları, Tarsus Üniversitesi kurulması için Tarsus Sevdalıları olarak verilen mücadelenin içinde yer aldıklarını ve bu mücadelelerin sonucunda 54 vilayetten büyük Tarsus'un kendi Üniversitesine kavuşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, Özbozkurt’a başarı dileğinde bulundular.
 
Başkan Şen, Tarsus Beyti restaurantın sahibi ve Tarsus Bil Koleji'nin ortaklarından Savaş Say ve Hidayet Şahin'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için teşekkürlerini ifade eden Öğretim Üyesi Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Yıllardır şehrimizin özlem duyduğu üniversiteye Tarsuslular olarak nihayet kavuştuk ve artık daha büyük bir gayret göstererek Tarsus Üniversitesi’ne hizmet edeceğiz. Bir Tarsuslu olarak doğduğum bu toprakta Üniversitemize hizmet etmek benim için ayrıca bir onurdur. Gerçekleştirdiğiniz bu ziyaret için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.