Hava Durumu

:

:

:

NUSAYBİN'DE BOMPA PATLATILDI: 3 ŞEHİT 1 YARALI

16 Eylül 2015 Çarşamba 01:49

Nusaybin'de terör örgütü PKK'lılar zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola tuzakladıkları bomba patlatıldı. Patlamada birisi komiser 3 polis şehit olurken, 1 polis de ağır yaralandı

NUSAYBİN'DE BOMPA PATLATILDI: 3 ŞEHİT 1 YARALI

Nusaybin İlçesi'nin Üçyol Mevkii'nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına terör örgütü PKK'lılar saat 23.40 sıralarında bombalı saldırı düzenledi. Zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola tuzakladıkları tahrip gücü bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan biri komiser 3 polis şehit olurken, 1 polis memuru da ağır yaralandı. Yaralı polis memuru Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

Tahrip gücü yüksek bombanın infilak ettirilmesiyle birlikte çevredeki evlerde de büyük hasarlar meydana geldiği belirtildi. Saldırının ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken, operasyonlar sürüyor. 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.