Hava Durumu

:

:

:

Nilgün Oktan Dilki, İYİ Parti İlçe Başkan adayı oldu

18 Ocak 2020 Cumartesi 16:51

SONMANŞET.COM- Tarsus'un başarılı kadın girişimcilerinden, eğitimci Nilgün Oktan Dilki, önümüzdeki ay yapılacak olan ilçe seçiminde İYİ Parti Tarsus ilçe başkanlığına talip oldu.

Nilgün Oktan Dilki, İYİ Parti İlçe Başkan adayı oldu
SELAHATTİN ÖZBOZKURT
 
SONMANŞET.COM- Tarsus'un başarılı kadın girişimcilerinden, eğitimci Nilgün Oktan Dilki, önümüzdeki ay yapılacak olan ilçe seçiminde İYİ Parti Tarsus ilçe başkanlığına talip oldu.
 
İlçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan Nilgün Oktan Dilki, “İyi Parti’nin kurucu üyesi olarak, milletvekili aday adayı olarak ve bu partiye gönül vermiş bir bayan arkadaşınız olarak ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.
 
Mevcut ilçe Başkanı Danyal Mercan, İl Yöneticisi Enver Fidanoğlu ile Saffet Atlı, ilçe yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Nilgün Oktan Dilki, “İyi Parti menfaatlerini düşünen değil, vatanını, milletini seven insanlar tarafından kuruldu. Partimiz kurulduğu üç yıl içinde iki seçim gördü. Hedeflerimizin bir kısmına ulaşmış bir parti olarak, ülke de söz sahibi olan bir kurum haline geldik. Kurucu üyeler olarak bu durum bizleri gerçekten mutlu etmektedir. Zor şartlar altında bu partiyi kuran kurucularımıza ve sonradan bu aileye dahil olan tüm partililerimize verdikleri emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
Gelen Şehit cenazelerinden dolayı büyük üzüntü yaşadığını kaydeden Nilgün Oktan Dilki, “Elbette ülkemizde büyük sorunlar var. Ama gelen Şehit cenazeleri, bir anne olarak yüreğimi sızlatıyor. Bazı şeylere “dur” dememiz gerektiğine inandığım için bu göreve talip oluyorum. İşsizlik bu kadar alıp başını giderken, mevcut iktidarın savaş söylemlerinde bulunmasını gerçekten kabul edemiyorum ve yadırgıyorum” dedi.
 
Parti kurulduğu günden bu yana aktif olarak çalışmalarda bulunduğunu kaydeden İyi Parti Tarsus ilçe Başkan adayı Nilgün Oktan Dilki, “Tarsus ve Mersin seçmeni gerçekten çok kaliteli ve bilinçli. Kime nasıl oy vereceğini çok iyi biliyor. Bizler el ele vererek, partimizi daha ileriye taşıyacağız. Ayırmadan, ayırt etmeden birlikte çaba harcayacağız” dedi.
 
Mevcut ilçe Başkanı Daniyel Mercan, konuşmaların tamamlanmasından sonra geçtiğimiz günlerde yine ilçe başkan adaylığını açıklayan Ahmet Kanbur'u da yanlarına çağırarak Nilgün Oktan Dilki ile fotoğraf çektirdi.
 
Başkan adayı Nilgün Oktan Dilki daha sonra salondaki İYİ Partililer tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.