Hava Durumu

:

:

:

Nevzat Günaştı Son Yolculuğuna Uğurlandı

11 Ağustos 2018 Cumartesi 12:21

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET HALK PARTİSİ (chp) Tarsus Belediye Meclis üyesi Gürbüz Günaştı'nın kıymetli Babası, Tarsus eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya'nın Eniştesi Nevzat Günaş'tı son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Nevzat Günaştı Son Yolculuğuna Uğurlandı

SONMANŞET.COM- CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) Tarsus Belediye Meclis üyesi Gürbüz Günaştı’nın kıymetli Babası, Tarsus eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya’nın Eniştesi Nevzat Günaş’tı son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Şehir mezarlığındaki cenaze törenine eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya ve ailesinin yanı sıra Gürbüz Günaştı ve ailesi ile yakınları ile CHP mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, AK Parti Tarsus ilçe Başkanı İbrahim Gül ve yöneticileri, CHP ilçe başkanı Ali İlk ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Manşet Gazetesi, sonmanset.com ve haberspotu.com Yazı Ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.