Hava Durumu

:

:

:

Neşet Tarhan'a Rakibinden Övgü Dolu Sözler

16 Şubat 2019 Cumartesi 10:10

SONMANŞET.COM- 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Mezitli Belediye Başkanlığı için Neşet Tarhan'la yarışan MHP'li aday Serkan Akkoyuncu, eski rakibi için övgü dolu sözler kullandı. Akkoyuncu, “Mezitli'nin değerine değer katmak anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımıza bizim de desteğimiz sonsuz olacaktır” dedi.

Neşet Tarhan'a Rakibinden Övgü Dolu Sözler

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Mezitli Belediye Başkanlığı için Neşet Tarhan’la yarışan MHP’li aday Serkan Akkoyuncu, eski rakibi için övgü dolu sözler kullandı. Akkoyuncu, “Mezitli’nin değerine değer katmak anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımıza bizim de desteğimiz sonsuz olacaktır” dedi.

Mezitli’de görev yapmış eski belediye başkanlarının yanı sıra siyasi parti temsilcilerini de ziyaret eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Mezitli Belediye Başkanlığı için yarıştığı MHP’li aday Serkan Akkoyuncu’nun konuğu oldu. CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım’ın da yer aldığı ziyarette; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Akkoyuncu, Başkan Tarhan’a nazar boncuğu, Bayram Yıldırım’a ise ağaca işlenmiş Atatürk resminden oluşan biblo hediye etti

MEZİTLİ’YE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞAN BAŞKANIMIZA DESTEĞİMİZ SONSUZ OLACAKTIR

Geçmiş dönemde verdiği sözlerin daha fazlasını hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Tarhan, Akkoyuncu’dan önümüzdeki dönem verilen sözlerin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda hakemlik yapmasını istedi. 2014 yılında yapılan seçimleri kaybetmiş olmasına üzülmekten çok iyi bir dost kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Akkoyuncu, “Görev yapmış olduğu 5 yıllık süre içerisinde sağduyuyla iyi niyetli yapmış olduğu bu çalışmaların meyvesini aday olarak tekrar aldığını düşünüyorum. Mezitli’nin değerine değer katmak anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımıza bizim de desteğimiz sonsuz olacaktır” dedi.

YAPTIĞIMIZ İŞLERİN TAKDİR EDİLMESİ MOTİVASYONUMUZU VE MORALİMİZ YÜKSELTİYOR

Gösterdiği sıcak ilgi ve övgü dolu sözleri nedeniyle Akkoyuncu’ya teşekkür eden Başkan Tarhan, “Geçmiş dönemde rakibimiz olan ancak son derece saygılı ve seviyeli bir seçim dönemi geçirmiş olduğumuz Serkan Akkoyuncu’dan bu sözleri duymuş olmak son derece anlamlı. Yaptığımız işlerin takdir edilmesi motivasyonumuzu ve moralimizi yükseltiyor. Bu güzel dilekleri bir dönem rakibimiz olmuş bir isimden gelmesi de ayrıca önem taşıyor. Sayın Akkoyuncu’ya bu sağduyulu yaklaşımı ve engin fikirleri nedeniyle teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

 

 

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.